Peter Klimant Rôzne

Ostrihoňová nečakane s vinšovačkou poslancom: Nech je tvoja duša čistá, ako táto kytica VIDEO

Serafína Ostrihoňová má vinšovačky rada. Dokázala to i na poslednom zasadnutí mestského zastupiteľstva, kde vytasila veľkú kyticu hneď na niekoľkých poslancov. Nechýbali ani poriadne vrúcne slová. Pozrite si to!

Ilustračný obrázok k článku Ostrihoňová nečakane s vinšovačkou poslancom: Nech je tvoja duša čistá, ako táto kytica VIDEO
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

Vo štvrtok sa v mestskej časti Chyzerovce konalo v poradí ôsme zasadnutie zlatomoraveckého mestského parlamentu. To prinieslo zopár zaujímavých momentov hneď na svojom začiatku. Primátorka Ostrihoňová si totiž nenechala ujsť príležitosť zavinšovať skupinke poslancom, ktorí v týchto dňoch slávia nejaký sviatok. Hneď po schválení návrhovej komisie sa rozhodla započať svoju vinšovačnú misiu.

„Využila by som túto príležitosť a nedá mi. Ešte viem, že máte traja sviatok v tieto dni, tak začnem dámou poslankyňou Klaudikou Ivanovičovou a pánmi poslancami, ktorí majú meniny – Paľko Dvonč a Paľko Petrovič,“ oboznámila primátorka všetkých prítomných a vybrala sa k poslancom.

Ako prvej zapriala Ivanovičovej, aby bol jej život krásny a aby mala zo svojich detí a vnúčat veľa radosti. Poslankyňa slávila pravdepodobne narodeniny, jej sviatok primátorka bližšie nekonkretizovala. Po nej prišiel na rad najmladší zlatomoravecký poslanec Pavol Dvonč, ktorý bude v pondelok oslavovať svoje meniny. Ostrihoňová neskrývala nadšenie z jeho krstného mena, má ho totižto po apoštolovi Pavlovi.

„Teším sa z toho, že si Paľko, že máš takého veľkého patróna v nebi, svätého Pavla. Aby tvoj duša bola taká čistá, ako je tá kytica, aby si vždy konal s dobrým úmyslom, každé tvoje rozhodnutie,“ zneli Ostrihoňovej vinšovné slová pre poslanca Dvonča.

"Paľko, prajem ti, nech ti Boh pomáha na každom kroku, aby si konal len dobro,“ povedala Ostrihoňová svoje prianie pre ďalšieho meninového oslávenca, poslanca Pavla Petroviča. Primátorka nezabudla tento vinš adresovať „aj všetkým Zlatomoravčanom, aj všetkým“(ľudom).

Pozrite si celé vinše od primátorky Serafíny Ostrihoňovej v našej priloženej videogalérii!

Primátorka Ostrihoňová vinšuje rada: Jej kyticiam neušli ani mestskí poslanci
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM