Rôzne Správy

Opravy a modernizácie v nemocnici: Zamestnanci sa už stravujú v zrekonštruovaných priestoroch

Zlatomoravecká nemocnica postupne prechádza modernizáciou priestorov nemocnice. V týchto dňoch bola ukončená rekonštrukcia jedálne, ktorú využíva takmer 70 zamestnancov.

Ilustračný obrázok k článku Opravy a modernizácie v nemocnici:  Zamestnanci sa už stravujú v zrekonštruovaných priestoroch
Zdroj: Dnes24.sk

Obnova jedálne sa uskutočnila v spolupráci so súkromnou firmou, ktorá zabezpečuje stravovanie v nemocnici.

V rámci rekonštrukcie priestorov došlo k úprave povrchov stien, zakúpený bol nový nábytok, príbory a riady. Do jedálne pribudli nové stoly, stoličky, dekoračné prvky. „Všetky práce sa robili za plného chodu. Stará jedáleň, ktorá už bola desiatky rokov v prevádzke, vyzerala zanedbaná, stará a nehygienická,“ povedala námestníčka pre ošetrovateľskú starostlivosť Marta Rebová. Zmenou v zlatomoraveckej nemocnici neprešla len jedáleň. Firma rozšírila ponuku jedál a nemocnica postupne prechádza na iný systém podávania stravy s vyšším hygienickým štandardom.

Spoločnosť AGEL je majoritným vlastníkom bývalej mestskej nemocnice od decembra minulého roka. Zdravotnú starostlivosť poskytuje obyvateľom okresu Zlaté Moravce, do jej spádovej oblasti však patria aj hraničné obce okresov Nitra a Levice, čiastočne aj región Novej Bane. Skupina AGEL plánuje nemocnicu rozvíjať a investovať do nej viac ako dva milióny eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM