Správy

Opozícia chce v Moravciach vyhrať voľby: Primátorského kandidáta zatiaľ neprezradila

Opozičné politické strany - SaS, OĽANO a KDH uzavreli koaličnú dohodu v okrese Zlaté Moravce. Ich cieľom je víťazstvo v primátorských voľbách v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Opozícia chce v Moravciach vyhrať voľby: Primátorského kandidáta zatiaľ neprezradila
Zdroj: TASR

Politická strana Sloboda a Solidarita (SaS) a hnutia OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO) a Kresťanskodemo­kratické hnutie (KDH) uzavreli koaličnú dohodu v okrese Zlaté Moravce, ktorá znamená spoločný postup v nadchádzajúcich komunálnych voľbách.

„V okrese Zlaté Moravce máme jasný cieľ. Chceme predovšetkým vyhrať primátorské voľby v meste Zlaté Moravce. Občanom preto ponúkneme slušného kandidáta, ktorý bude mať na to najlepšie predpoklady. Bude vzdelaný, bude mať jasný plán, bude mať čisté financovanie a hlavne bude chcieť, aby sa žilo v našom meste všetkým občanom lepšie,“ uviedol Okresný predseda SaS v Zlatých Moravciach Ivan Debnár. Žiadne konkrétne meno primátorského kandidáta však zatiaľ neprezradil.

Ako ďalej uviedol, heslom novo sformovanej koalície v primátorských voľbách bude „zmena Zlatých Moraviec k lepšiemu mestu“. Podľa Debnára chce koalícia dosiahnuť čistejšie Moravce po poriadkovej i finančnej stránke a taktiež chcú dosiahnuť transparentnejšiu komunikáciu s občanom.

Spoločný program koalície bude súčasťou predvolebného programového vyhlásenia. "Je čas posunúť sa vpred. Inak nášmu mestu hrozí, že zostane stagnovať na mieste – tak, ako sme toho boli dlhodobo svedkami v posledných rokoch,“ dodal Debnár z SaS.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM