Peter Klimant Rôzne

Obchodné centrum v Moravciach začína byť realitou: Takéto prevádzky po dokončení v ňom máme nájsť...

Výstavba nového obchodného centra v Zlatých Moravciach sa postupne stáva realitou. Prvé práce už začali. Ste zvedaví, aké obchodné prevádzky by sme v novom centre mali po jeho dokončení nájsť? Čítajte ďalej...

Ilustračný obrázok k článku Obchodné centrum v Moravciach začína byť realitou: Takéto prevádzky po dokončení v ňom máme nájsť...
Zdroj: Dnes24.sk

Správu o vybudovaní nového obchodného centra v Zlatých Moravciach sme vám priniesli ešte v auguste minulého roka. V tom čase prebiehalo územné konanie. Podľa najnovších informácií, ktoré zverejnilo mesto na svojom webe, sa s prvými prácami už začalo.

Obchodné centrum bude stáť vedľa zlatomoraveckého zimného štadióna. Na mieste už prebehli geologické práce, ktoré sú predzvesťou výstavby. Tú majú realizovať stavebné spoločnosti Qeen invest a spoločnosť Ardis. Ako mesto uviedlo, so zástupcom spoločnosti Ardis Miroslavom Vrbanom sa už primátorka Serafína Ostrihoňová stihla stretnúť a obe strany sa vraj dohodli na vzájomnej spolupráci a ústretovosti mesta.

A čo všetko by sme po dokončení stavby mali v novom zlatomoraveckom obchoďáku nájsť?

„V nákupnom centre majú byť obchodné prevádzky s elektronikou, textilom, obuvou, rôznymi potrebami a spotrebičmi pre domácnosť, lekáreň, kaviareň a obchodný reťazec, ktorý svoje zastúpenie v meste Zlaté Moravce ešte nemá. Jeho výstavbou sa vytvorí dostatočné množstvo parkovacích miest pre väčšie pohodlie návštevníkov a svoju prácu tak môže získať približne 120 ľudí,“ informuje radnica na svojom webe.

Foto: zlatemoravce.info

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM