Veronika Kalinová Rôzne

Nový trend z Facebooku dorazil už aj k nám: Zlatomoravčania sa nahrávajú ako exnú pivo!

Aj vás už vyzval niekto z priateľov, aby ste sa natočili pri exnutí piva? Trend na Facebooku v podobe výziev totiž zasiahol aj naše malé Zlaté Moravce. Avšak pozor!

Ilustračný obrázok k článku Nový trend z Facebooku dorazil už aj k nám: Zlatomoravčania sa nahrávajú ako exnú pivo!
Zdroj: Webnoviny.sk

V Zlatých Moravciach sa po Facebooku šíria výzvy predovšetkým na exnutie piva. Ide o toto: Exni pol litra piva, natoč sa pri tom, hoď to na sociálnu sieť a nominuj ďalších troch priateľov. Ak to do 24 hodín nesplníš, dlhuješ mi basu piva.

Zapájajú sa hlavne mladí

Viacero Zlatomoravčanov už podobnú výzvu prijalo, videá sa šíria. „Hej, zapojili sme sa do toho aj s kamoškou. Bola to zábava a veľa sme sa na tom nasmiali,“ povedala o novom trende študentka Janka (21). Kvôli zábave sa od výzvy zapojil aj nezamestnaný Marek (23). „Prišlo mi to celkom vtipné a keďže výzvy mám rád, tak prečo nie? Vyskúšali sme si to s celou našou partiou a poposielali ďalším kamošom a známym,“ povedal Zlatomoravčan Ma­rek.

Tento nový trend sa ešte nedostal úplne k všetkým, hlavne mladým ľuďom z nášho mesta. Študentka Janka (18) sa ešte s touto novinkou nestretla: „Ešte som o tom nepočula, ale zrejme keď to začína byť populárnej aj u nás, tak v najbližšom čase to zaregistrujem a aj mne niekto takúto výzvu pošle. “

Pozor!

Táto zábavka s pôvodným názvom NekNominate pochádza z Austrálie. Exuje sa väčšinou alkohol ale aj rôzne iné, väčšinou poriadne nechutné veci. Vo svete však prechádza hra už aj do extrémov a zahraničné médiá dokonca informujú o smrteľných prípadoch pri plnení niektorých alkoholických výziev! Jeden mladík údajne neprežil koktejl vína, piva, vodky a whiskey, druhému sa malo stať osudným pol litra vodky…

Verme, že nás podobné extrémy obídu a hra s exnutím piva tak ako prišla, jednoducho aj odíde.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM