Futbal Šport

Novinky v kádri ViOnu: Posilami tímu sa stávajú dvaja chorvátski hráči

ViOn Zlaté Moravce je aktuálne v strede svojej zimnej prípravy. Klub sa v tomto čase neobišiel bez zmien. Dresy Moraviec si obliekli dvaja noví hráči.

Ilustračný obrázok k článku Novinky v kádri ViOnu: Posilami tímu sa stávajú dvaja chorvátski hráči
Zdroj: Dnes24.sk

Ako informovalo vedenie klubu FC ViOn Zlaté Moravce, v tíme prvoligistu nastali počas zimnej prípravy zmeny. „Prvými posilami nášho klubu v zimnom prestupovom kolotoči sa stávajú dvaja hráči chorvátskej národnosti Antonio Asanovič a Krešimir Kelez,“ informoval FC ViOn Zlaté Moravce, podľa ktorého podpísali obaja hráči profesionálne zmluvy do konca súťažného ročníka.

Vionisti sú aktuálne v druhej polovici svojej zimnej prípravy. Do jej konca ostávajú Zlatomoravčanom ešte tri futbalové stretnutia. Najbližší sa uskutoční v stredu 30. januára, kedy si FC ViOn zahrá proti hráčom Petržalky.

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

Ďalší zápas je na pláne v sobotu 2. februára, hrá sa proti Šali. Posledné prípravné stretnutie, ktoré bude zároveň generálkou pre začiatkom jarnej časti fortunaligovej seźóny 2018/2019, sa bude konať v sobotu 9. februára – hrať sa bude so Šamorínom na ich trávniku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM