Peter Klimant Rôzne

Nevšedný úkaz v centre Moraviec: Mestom sa prehnal obrovský húf motorkárov! VIDEO

Desiatky a desiatky motorkárov sa po roku opäť prehnalo Zlatými Moravcami. Urobili tak v rámci organizovanej spoločnej jazdy, z ktorej sa už pomaly začína stávať tradícia. Pozrite si to!

Ilustračný obrázok k článku Nevšedný úkaz v centre Moraviec: Mestom sa prehnal obrovský húf motorkárov! VIDEO
Zdroj: YouTube.com

Niekoľko desiatok motorkárov si v sobotu sadlo na svoje dvojkolesové tátoše a dalo si organizovanú spoločnú jazdu naprieč naším krajom. Šlo sa z Nitry do Zlatých Moraviec, z tade do Vrábľov a následne späť do Nitry. Jedná sa už o druhý ročník takejto organizovanej jarnej jazdy.

Pred sobotou to síce vyzeralo, že počasie poriadne skomplikuje celú akciu, no nakoniec žiadny dážď neprišiel a motorkári tak mohli smelo vyraziť na cestu. Pred jazdou boli v Nitre všetci účastníci oboznámení s bezpečnostnými pravidlami a pravidlami jazdy v kolóne, ktorú viedol skúsený jazdec z klubu Motospojky. Ten ju úspešne viedol i minulý rok a preto si ho organizátori zvolili opäť.

„Nakoniec všetko dopadlo super, dokonca aj počasie ktorého sa viacerí báli ( a ostali sedieť doma s prstom v nose ) sa umúdrilo, dokonca vyšlo slniečko. Hlavné je, že sme prišli všetci živí a zdraví domov k svojim rodinám,“ ohodnotili celú akciu organizátori zo skupiny Motorkári SVK na svojom facebooku.

Pozrite si v priloženom videu kolónu motorkárov, ako prechádzajú Zlatými Moravcami!

Foto: youtube

Video: Stewe Pišta Kováč

Silné stroje a veľký hluk: Centrom Moraviec sa prehnala kolóna motorkárov
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM