Kultúra

Neviete čo podniknúť cez víkend? ZOZNAM akcií z Moraviec a blízkeho okolia

Lámete si hlavu s víkendom? Ak rozmýšľate, čo podniknúť, no nič vás nenapadá, možno vám pomôže náš výber akcií z Moraviec a okolia.

Ilustračný obrázok k článku Neviete čo podniknúť cez víkend? ZOZNAM akcií z Moraviec a blízkeho okolia
Zdroj: ruzomberok.dnes24.sk

Tanečná párty

23. február večer, Oregon pub, Zlaté Moravce

Ak ste fanúšik diskotékovej zábavy, v piatok večer sa môžete tešiť na zaujímavú párty. Konať sa bude v Oregone. Hrať do tanca budú Majself & Grizlly & DAWE WHITE.

Kino Tekov

24. a 25 február, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmoví fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na filmové lahôdky –Pračlovek, Päťdesiat odtieňov slobody a Večne tvoja neverná.

Výstava vín

24. február o 16:00 hodine, Žitavany

Prelom medzi zimou a jarou je vo vinárskych oblastiach neodmysliteľne spätý s výstavami a ochutnávkami vín. I v regióne Zlatých Moraviec sú vinárski majstri, ktorí sa chcú predviesť so svojimi tekutými klenotmi. Jedna z prvý takýchto výstav nám už klope na dvere. Všetci milovníci vína, preto zbystrite pozornosť a zapisujte do kalendárov. Výstava vín sa uskutoční už túto sobotu 24. februára 2018 v Žitavanoch. Jej začiatok je na pláne o 16:00 hodine. Prebiehať bude v miestnej obecnej hale.

Ľadové korčuľovanie

24. a 25. február, Zimný štadión, Zlaté Moravce

Zimný štadión Zlaté Moravce otvára aj tento víkend svoje brány. V sobotu sa verejnosť môže vyblázniť od 13:30 do 15:30 hodiny. V nedeľu sa korčuľuje od 14:00 do 16:15 hodiny.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM