Kultúra

Nemáte plány na víkend? Inšpirujte sa našim výberom akcií z Moraviec a okolia

Dni voľna klopú na dvere a my sme sa pozreli na to, aké zaujímavé akcie ponúka tento víkend v Moravciach a blízkom okolí. Prinášame vám výber našich tipov.

Ilustračný obrázok k článku Nemáte plány na víkend? Inšpirujte sa našim výberom akcií z Moraviec a okolia
Zdroj: Ivan Klbík

Slnečný rockový koncert

20. júl o 18:00 hodine, mestský amfiteáter Zlaté Moravce

Mesto Zlaté Moravce v spolupráci s Mestským strediskom kultúry a športu si aj toto leto pripravili pre ľudí z mesta i okolia takzvaný Slnečný rockový koncert. Ide už v poradí o ôsmy ročník tejto hudobnej akcie, z ktorej sa už pomaly stala stálica zlatomoraveckého kultúrneho leta. Koncert sa bude konať na zlatomoraveckom amfíku v piatok 20. júla 2018 so začiatkom o 18:00 hodine. Ako na tomto podujatí býva zvykom, vstupné je pre všetkých zdarma.

Kino Tekov

21 a 22. júl, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmoví fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na filmové lahôdky – Mamma Mia_ Here we go again a Prekliate dedičstvo.

Hasičská súťaž

21. júla o 15:00 hodine, futbalové ihrisko pri Základnej škole Tesárske Mlyňany

DHZ Tesárske Mlyňany v spolupráci s Obecným úradom Tesárske Mlyňany a Nitrianskym samosprávnym krajom organizujú už v poradí 4. ročník dennej pohárovej súťaže o pohár starostu obce Tesárske Mlyňany, ktorá je zároveň 8. kolom Hornonitrianskej hasičskej ligy a 3. ročníkom nočnej pohárovej súťaže o pohár starostu obce. Súťaž sa bude konať v sobotu 21. júla 2018 na futbalovom ihrisku pri Základnej škole Tesárske Mlyňany. Súťaž bude zložená z dennej a nočnej časti.

Posedenie pri hudbe

21. júl o 17:00 hodine, štadión Žitavany

V rámci kultúrneho leta v Žitavanoch sa na miestnom štadióne uskutoční v sobotu hudobná akcia pod názvom Posedenie pre hudbe. Vystápia: FS Kamenec, FS Požitavan, Duo Rytmus z Oslian a SS Dolná Ždaňa.

Kultúrne leto Topoľčianky

22. júl o 17:00, Nádvorie kaštieľa Topoľčianky

Obec Topoľčianky si aj tento rok pripravila pre ľudí z blízka i ďaleka veľkú dávku kultúry, ktorá sa bude uvoľňovať postupne, počas celého leta. V nedeľu nás čaká vystúpenie MAROŠA BANGO, piesne môjho srdca.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM