Veronika Kalinová Krimi

Nehoda pri Moravciach: BMW skončilo po silnom náraze zakliesnené v priekope!

Na ceste medzi Topoľčiankami a Skýcovom narazilo auto do zábradlia na predmostí a skončilo zakliesnené v priekope. Obaja cestujúci mali poriadne šťastie, vyviazli z dopravnej nehody bez jediného škrabanca.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda pri Moravciach: BMW skončilo po silnom náraze zakliesnené v priekope!
Zdroj: Dnes24.sk

Vo štvrtok 21. novembra okolo 7:30 hod. bola na linku tiesňového volania ohlásená dopravná nehoda, ktorá sa stala medzi obcami Topoľčianky a Skýcov. Na miesto udalosti prišli štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Hasičskej stanice v Zlatých Moravciach na vozidle AHZS MB Atego.

„Po príchode hasičov na ohlásené miesto bol vykonaný prieskum so zistením, že biele vozidlo značky BMW X6 sa nachádza v priekope pri ceste po silnom náraze do zábradlia na premostení cesty,“ uviedlo operačné stredisko Krajského riaditeľstva hasičského a záchranného zboru v Nitre.

Na miesto nehody bola privolaná aj odťahová služba, ktorá biele auto vytiahla z priekopy. Po asistencii odťahovej službe bolo použité náradie a nástroje uložené do vozidla a zlatomoravskí hasiči sa vrátili na základňu. „V dôsledku dopravnej nehody nedošlo k zraneniam ani jedného z dvoch cestujúcich,“ uviedlo operačné stredisko na záver.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM