Krimi

Nehoda na priechode pre chodcov: Autom prešli po nohe malému dievčaťu

Polícia sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. Hľadajú svedkov nehody v Zlatých Moravciach.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na priechode pre chodcov: Autom prešli po nohe malému dievčaťu
3
Galéria

Okresný dopravný inšpektorát v Nitre vyzval prípadných svedkov, aby pomohli objasniť okolnosti dopravnej nehody. Tá sa stala vo štvrtok 30. júna v čase okolo 13.00 hodiny v Zlatých Moravciach na ulici Hviezdoslavovej pri obchodnom dome.

Prešiel jej po nohe

„K dopravnej nehode došlo pravdepodobne tak, že neznámy vodič jazdiaci na neznámom motorovom vozidle typu SUV čiernej alebo tmavosivej farby pri jazde cez ulicu Hviezdoslavovu smerom na námestie SNP nedal prednosť po prechode pre chodcov prechádzajúcej 8-ročnej chodkyni, ktorá tadiaľ prechádzala za sprievodu svojej matky, následkom čoho jej pravým kolesom prešiel po pravej nohe," informuje polícia.

Prečítajte si tiež

Hľadajú svedkov

Polícia sa preto obracia na vodiča vozidla, svedkov dopravnej nehody, prípadne majiteľov prevádzok, ktorí majú v mieste dopravnej nehody bezpečnostné kamery alebo vodičov vozidiel, ktorí v tom čase prechádzali cez uvedené miesto a majú vo vozidle umiestnenú kameru.

Prihlásiť sa majú na polícii na t. č. 158, prípadne priamo na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Nitre na t.č. 096130 3521, alebo do súkromnej správy na FB stránke Polícia SR – Nitriansky kraj.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

Nehoda na priechode pre chodcov v Zlatých Moravciach
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM