Monika Vengrínová Tlačové správy

Najlepší wellness vo Vysokých Tatrách. Máme víťazov lístkov do Aqua relaxu v hoteli Titris

(PR) - Na samom okraji Tatranskej Lomnice, v nádhernom prostredí, v tichu hôr nemožno prehliadnuť krásne zrekonštruovaný Hotel***Sorea Titris. Ten okrem špičkových služieb stravovania a ubytovania, ponúka i možnosti dokonalého relaxu vo wellness.

Ilustračný obrázok k článku Najlepší wellness vo Vysokých Tatrách. Máme víťazov lístkov do Aqua relaxu v hoteli Titris
Zdroj: Dnes24.sk

Špička medzi vysokotatranskými hotelmi

Vďaka svojej jedinečnej polohe je hotel oázou pokoja pre všetkých, ktorí potrebujú vypnúť, načerpať nové sily, oddýchnuť si, alebo si len jednoducho užiť dovolenku v Tatrách so svojimi blízkymi. Rodiny s deťmi sú v hoteli viac než vítané. Svedčí o tom detský kútik, preliezačky, či trávnatý areál hotela, ale i podávanie detských jedál v reštaurácii, zapožičiavanie detský hier, stoličiek a postieľok zdarma, najmä však ocenenie certifikátom Zariadenie priateľské k rodinám a deťom v rámci projektu Vstúpte s dieťaťom.

V hoteli si však na svoje príde úplne každý vďaka možnostiam, ktoré ponúka. Jednou z nich je vodný wellness svet, ktorý Titris zaradil medzi špičku vysokotatranských hotelov s najširšou ponukou doplnkových wellness služieb počas celého roka. Aqua relax však nie je určený len hotelovým hosťom, ale každému, kto je unavený z prepchatých bazénov a sáun, i z vysokých cien v iných zariadeniach a túži po pokojnom oddychu priamo v srdci Tatier pod Lomnickým štítom.

Plavecký bazén, 36 metrový tobogán, tri sauny i jacuzzi

Okrem veľkého rekreačného plaveckého bazéna s protiprúdom, ktorému nechýba masážne sedenie, chrbtové masážne trysky, dnová hydromasážna tryska určená na masáž dolných končatín, vzduchové gejzíry, ale i vodné chrliče masírujúce hornú časť chrbtice, stenová hydromasáž, či vodný hríb, vás poteší i zrýchľovací kanál, kde vás bude unášať vodný prúd a tiež príjemný perličkový kúpeľ. Veľkým prekvapením najmä pre tých najmenších je 36 metrový tobogán s vodným prúdom.

Príjemne strávený čas čaká i tých skôr narodených, ktorým po dlhom dni alebo celom týždni v práci dobre padne vírivá vaňa alebo sauna, či už suchá, parná alebo bylinková. Samozrejmosťou je ochladzovací bazénik, sprchy a odpočívareň s príjemnou relaxačnou hudbou. Pocit dokonalého uvoľnenia vám navodia šikovné ruky masérov pri kvalitnej masáži celého tela a pri relaxačných zábaloch. Lávové kamene a bankovanie pocit dokonalého uvoľnenia vášho tela ešte podporia.

Nakoniec môžete relaxačné predpoludnie, popoludnie, či večer zakončiť dobrým jedlom v hotelovej nefajčiarskej reštaurácii s pestrým výberom jedál regionálnej i medzinárodnej kuchyne a bohatou ponukou nápojov v Aperitív bare.

Nechýba ohnisko, tenisový kurt ani kongresová sála

Hotel Titris takisto ponúka ďalšie možnosti vyžitia. Môžete si zahrať biliard, či tenis na tenisovom kurte s výhľadom na štíty Tatier alebo zažiť tradičnú grilovačku na terase reštaurácie, ktorá sa pýši ako murovaným krbom, tak i ohniskom. Manažéri, ale i rôzne iné skupiny do dvesto osôb** môžu využiť kompletne technicky zabezpečenú kongresovú sálu** vybavenú audio vizuálnou technikou a wifi pripojením na internet. Klientom je tu poskytované bohaté občerstvenie s výbornou kávou.

Ubytovaní hostia sa môžu rozhodnúť pre jedno, či dvojlôžkovú izbu alebo apartmán. Každá z izieb je vybavená vlastnou kúpeľňou so sociálnym zariadením. K dispozícii je i úschovňa športových potrieb, informačné a zmenárenské služby, zapožičanie sušičov na vlasy, či žehličiek. Samozrejmosťou je neplatené parkovisko monitorované kamerovým systémom. Hotel tiež zabezpečuje organizovanie kultúrnych a spoločenských programov a fakultatívnych výletov do blízkeho, či vzdialeného okolia.

Ak o ubytovaní v jedinečnom hoteli Titris uvažujete, môžete využiť i výhodné pobytové balíčky. Viac informácií vám poskytnú na tel.č. 052 446 73 51, na mailovej adrese titris@sorea.sk alebo na http://www.sorea.sk/Default.aspx?…

VYHODNOTENIE SÚŤAŽE

Súťažiť ste mohli celý minulý týždeň a tí z vás, ktorí správne odpovedali na našu súťažnú otázku, sa automaticky zaradili do žrebovania. Trom z vás sa pošťastilo a vyhrávajú VIP lístky do wellness sveta, ktoré zahŕňajú dve hodiny pre dospelé osoby v zóne mix saunovej a bazénovej časti.

Výhercovia:
Gážik Timko, Valaská Belá
Simona Minkaničová, Michalovce
Ivona Vaľová, Spišská Nová Ves

Najlepší wellness vo Vysokých Tatrách. Máme pre vás lístky do Aqua relaxu v hote
32
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM