Adriana Blahová Iné športy

Najlepší športovci Moraviec sú už známi!

Komisia mládeže, školstva, kultúry a športu pri MsZ v Zlatých Moravciach rozdávala ocenenia športovcom a klubom v rôznych kategóriách za rok 2011.

Šport je jedným z najlepších nástrojov šírenia dobrého mena a povedomí o meste. Čo sa Zlatých Moraviec týka, nemajú sa za čo hanbiť. Niektoré športy ako futbal, hokejbal, stolný tenis, tenis či pozemný hokej tu majú dlhoročnú základňu a v uplynulých rokoch dosiahli nemalé úspechy. Mesto im každý rok ďakuje za skvelú reprezentáciu a celoročnú snahu ich ocenením.

Pri udeľovaní cien najlepším športovcom a tímom nesmel chýbať primátor, ktorý celé podujatie otvoril príhovorom. Akciu sprevádzala recitácia a hra na klavíri, ktoré jej dodali na pompéznosti. Športovci si prevzali ocenenia. Zapísali sa do pamätnej knihy.

Medzi ocenenými bol majster SR v pretláčaní, Jozef Rozbora, pozemné hokejistky, Lenka Jonisová a Erika Miháliková, tenistka Natália Blahová a tenisový klub TK HANAKA, futbalista Michal Pintér, nepočujúci šachista Peter Frajka, stolnotenista Peter Krčmárik či stolnotenisový klub CVČ (dorastenci) alebo fitnesska Andrea Samková-Hitková. ** Najlepšia športovkyňa:**

  1. miesto – seniorka: Lenka Jonisová
  2. miesto – Natália Blahová

    3. miesto – Erika Mihaliková

Najlepší športovec:

  1. miesto – Michal Pintér
  2. miesto – Peter Frajka
  3. miesto – Peter Krčmárik

Zaslúžilý športovec roka 2011: Milan Kollár

Čestné uznanie: Jozef Rozbora

Čestné uznanie za rozvoj športu: Bc. Andrea Hitková

KOLEKTÍVY:

  1. miesto- Dorastenci Stolnotenisový klub CVČ
  2. miesto- Družstvo ženy 1. liga – Tenisový klub HANAKA
Najlepší športovci Moraviec sú už známi!
1
Galéria
sportovci roka
10
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM