Kristína Striešková Rôzne

Na čele hnutia nezmenený funkcionár

Dňa 28. mája 2012 sa v obci Nemčiňany konal okresný snem KDH Zlaté Moravce, ktorého predmetom bolo hodnotenie činnosti okresného centra KDH a voľba funkcionárov hnutia.

Na post predsedu KDH v Zlatých Moravciach boli navrhnutí Miroslav Kráľ a Štefan Vician. Na základe hlasovania zúčastnených sa predsedom okresného centra KDH stal Miroslav Kráľ, ktorý získal 24 hlasov. Nad Štefanom Vicianom tak zvíťazil o 9 hlasov.

Na podpredsedu okresného centra KDH v Zlatých Moravciach boli navrhnutý IClic Jaroslav Dubec, ktorý získal 21 hlasov a Jozef Záhorský, ktorý získal 19 hlasov. 17 hlasov Vladimíra Klučiara nestačilo a za člena Rady KDH za okres Zlaté Moravce bol zvolený Miroslav Kráľ, s počtom hlasov 21. Za náhradníka člena Rady KDH za okres Zlaté Moravce bol navrhnutý Jozef Záhorský.

Za členov Okresnej kontrolnej komisie boli zvolení Mária Gíčová, Jozef Havetta a Ján Adamec. Delegáti na snem KDH, ktorý sa bude konať v júni boli zvolený Miroslav Kráľ, IClic Jaroslav Dubec. Za náhradníkov František Berta, Katarína Juríková, Ľudmila Šimeková. Hosťami snemu boli poslanec NR SR a podpredseda KDH Pavol Abrhan, predseda krajskej rady KDH Nitrianskeho kraja Marián Radošovský a podpredseda VUC Nitrianského kraja Ladislav Marenčák, ktorí sa na sneme prihovorili delegátom.

moravce24.sk/kdhzm

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM