Adriana Blahová Iné športy

MVL: Po druhom kole vedú Panteri

V sobotu sa odohralo druhé kolo Mestskej volejbalovej ligy. Po ňom je na čele tabuľky tím Panthers, druhá je Pohoda a tretí VHS.

Ilustračný obrázok k článku MVL: Po druhom kole vedú Panteri
Foto: Adriana Blahová

Zápas odohrali aj družstvá MDMŽ proti VHS. „V prvom zápase proti Sumnr sme jasne dominovali, až na úvodný set, v ktorom sa ukázala nezohratosť s novými tvárami v našom družstve,“ prezradil Ivan Kozolka, kapitán tímu MDMŽ „V druhom zápase sme naopak začali dobre, potom sa preukázala skúsenosť tímu VHS. Musím však podotknúť, že nám chýbali najväčšie opory družstva, ktoré sú momentálne na zahraničných pobytoch.“ MDMŽ prehralo 1:3. „V prvom sete sme ešte neboli zohratí, pretože sme v danej zostave hrali prvýkrát.,“ vysvetľuje Vlado Hudec, kapitán VHS.

Nováčikom súťaže je družstvo s názvom Sumnr. „Hrávame za gymnázium. Rozhodli sme sa to skúsiť aj v lige. Prvý zápas sme tesne prehrali s Panthermi. V tomto zápase sme sa skôr oťukávali, neboli sme ešte natoľko zohratí,“ komentuje Nikoleta Laurincová, hráčka Sumnr. Do druhého zápasu šiel nový tím naplno. „Po prvom vyhratom sete sme sa uspokojili. Poľavili sme v hre a to sa prejavilo v ďalších setoch. Nedarilo sa nám dosť razantne loptu položiť."

MVL druhé kolo
14
Galéria
Foto: Adriana Blahová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM