Rastislav Búgel Krimi

Muž z Nitry neveril vlastným očiam: Pri čerpacej stanici sedel živý klokan!

Mestská polícia niekedy preveruje oznamy, ktoré sa na prvé počutie zdajú pritiahnuté za vlasy. Rovnako to bolo aj v prípade muža, ktorý nahlásil živého klokana pri čerpacej stanici.

Ilustračný obrázok k článku Muž z Nitry neveril vlastným očiam: Pri čerpacej stanici sedel živý klokan!
Foto: Slávka Kellová

V skorých ranných hodinách volal na linku MsP v Nitre muž, ktorý chcel nahlásiť vskutku zaujímavý oznam. Uviedol, že na Novozámockej ulici vidí neďaleko čerpacej stanice sedieť živého klokana. „Sám oznamovateľ si uvedomoval, ako nezvyčajne znie jeho informácia, preto ju zopakoval ešte raz, aby uistil operačného pracovníka o tom, že si nevymýšľa,“ informuje MsP v Nitre.

Na miesto okamžite vyrazila hliadka mestskej polície, ktorá oznam potvrdila. MsP v Nitre preto kontaktovala pracovníka Slobody zvierat, ktorý však uviedol, že odchyt klokana nie je v nočných hodinách realizovateľný. Klokan sa medzičasom dal na útek a dierou v plote sa dostal do areálu jednej z firiem, kde sa hliadke stratil z dohľadu. „Na základe miestnej znalosti sa podarilo zistiť majiteľa zvieraťa, ktorý ho mal vo vlastníctve približne mesiac a choval ho na vlastnom pozemku. Prisľúbil vo veci zjednať nápravu a zviera odychtiť,“ informuje MsP v Nitre.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM