Kultúra

Motorky, interaktívne divadlo i živá ťava: Blížia sa oslavy Dňa detí v Moravciach

Sviatok, na ktorý sa teší každé dieťa. Deň detí sa nám nezadržateľne blíži. Určite ste už zvedaví, čo všetko si pre našich drobcov pripravilo mesto tento rok.

Ilustračný obrázok k článku Motorky, interaktívne divadlo i živá ťava: Blížia sa oslavy Dňa detí v Moravciach
Zdroj: Dnes24.sk

Mesto a Mestské stredisko kultúry a športu v spolupráci s mestskými podnikmi, školami a školskými zariadeniami organizuje aj tento rok slávnosti k Medzinárodnému dňu detí.

Tie si svoj sviatok v našom meste užijú v nedeľu 4. júna na amfiteátri v mestskom parku v Zlatých Moravciach so začiatkom o 15:00 hodine.

Program bude aj tento rok bohatý. Na deti čakajú rozprávkové súťaže, interaktívne divadielko „Čin – čin“, prehliadka so živými zvieratkami – psy, koníky a príde i skutočná ťava. Deti sa môžu tešiť aj na tradičné maľovanie na tvár. Pripravené budú i každoročné klasiky, naše ratolesti uvidia ukážky z práce hasičov a mestských policajtov. Okrem toho sa budú môcť odfotiť s maskotmi – Patom a Matom.

Na Dni detí v Zlatých Moravciach vystúpia i rôzni tanečníci a speváci. Deti sa budú môcť vyblázniť aj na pripravených kolotočoch. Zaujímavosťou bude vozenie na motorkách s motorkármi zo zlatomoraveckého motoklubu Zubry.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM