Peter Klimant Futbal

Mladí futbalisti z Moraviec opäť bodovali: Domov prišli s medailami na krku

Mali vionisti sa znova blysli v dobrom svetle. V súťaži Mini Champions liga to natreli mestám ako Žilina či Košice a umiestnili sa na medailovej priečke!

Ilustračný obrázok k článku Mladí futbalisti z Moraviec opäť bodovali: Domov prišli s medailami na krku
Zdroj: Dnes24.sk

Mladší žiaci FC ViOn Zlaté Moravce zabojovali o medaile v 10. ročníku futbalovej súťaže Mini Champions liga. Postup do tohto celoslovenského finále si muselo osem tímov vydrieť v regionálnych predkolách. Postup do prvej štvorky si mladí vionisti zabezpečili peknou hrou, keď v skupine smrti herne a výsledkovo prevýšili mestá ako Žilinu a Košice.

V konečnom poradí sa im podarilo vybojovať krásne tretie miesto. Malí futbalisti z Moraviec boli úspešní aj medzi jednotlivcami. Najlepším strelcom celého turnaja sa stal náš Marek Švec s 10 gólmi. I titul najlepšieho brankára turnaja si odniesol zlatomoravčan – Patrik Richter. Chlapcom k úspechu blahoželáme a držíme palce v ďalších turnajoch.

Výsledky malých vionistov z Mini Champions ligy:

  • FC VION – AS Trenčín 2:4
  • FC VION – MŠK Žilina 5:4
  • FC VION – MFK Košice 4:1
  • FC ViOn – AS Trenčín 2:3
  • FC ViOn – Spartak Trnava 4:3
  • FC ViOn – Tatran Prešov 3:4

Zostava: Richter 1A, Švec 10G+2A, Šútor 3G+2A, Kóša 1G+2A, Boniš, Očovský 3G+2A, Penzeš 1A, Bíbeň 1G+1A, Drienovský, Zolder 1G+1A

Konečné poradie: 1. AS Trenčín, 2. Spartak Trnava, 3. FC ViOn, 4. Tatran Prešov, 5. Pohronie Žiar nad Hronom, 6. MŠK Žilina, 7. MFK Košice, 8. ŠK Slovan Bratislava

Foto: PFA ViOn

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM