Samospráva

Mesto vyhralo cyklostojisko: O jeho umiestnení môžu rozhodnúť občania v hlasovaní

Mesto Zlaté Moravce v žrebovaní vyhralo moderné cyklostojisko s cyklopumpou. O tom, kde sa výhra umiestni môžu rozhodnúť samotní ľudia.

Ilustračný obrázok k článku Mesto vyhralo cyklostojisko: O jeho umiestnení môžu rozhodnúť občania v hlasovaní
Zdroj: TASR

Mesto Zlaté Moravce sa zapojilo do šiesteho ročníka celonárodnej kampane Do práce na bicykli, ktorú vyhlásilo Ministerstvo dopravy a výstavby SR. V rámci tejto kampane sa uskutočnilo žrebovanie medzi zapojenými samosprávami. Päť z nich vyhralo cyklostojisko s verejnou cyklopumpou. Šťastie sa usmialo aj na Zlaté Moravce, ktoré bolo medzi vyžrebovanými.

„Vďaka zapojeniu do 6. ročníka kampane Do práce na bicykli a vďaka podpore od Slovenskej sporiteľne Mesto Zlaté Moravce vyhralo v súťaží kvalitné cyklostojisko aj s inštaláciou na kľúč,“ informovala samospráva, ktorá zároveň na svojom webe spustila anketu o mieste, kde bude nové cyklostojisko inštalované.

„Občania Zlatých Moraviec môžu svojim hlasovaním do 07.06.2019 v ankete rozhodnúť, kde bude umiestnené,“ dodáva mesto. Ľudia si môžu vybrať z troch lokalít – mestský cintorín, horný kostol a budova SOV na Duklianskej. Svoj hlas môžete odovzdať na tomto odkaze.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM