Kristína Striešková Kultúra

MEGA DANCE opäť ožíva!

A je tu ďaľší ročník každoročne úspešnej tanečnej párty, vždy vypredanej a navštívenej viac ako tisíckou fanúšikov. Tento rok sa organizátori rozhodli vrátiť sa do čias začiatkov starej dobrej Mega Dance, pre ktorú bola charakteristická jednoduchosť,

Pamätáte sa na staré dobré MEGA DANCE ??? Akcie, ktoré sú tu už niekoľko rokov a prinášajú tú najlepšiu zábavu… Mega Dance má za sebou návštevy slovenských DJ-ských hviezd ako DJ EKG či DJ AQUA ala Bidlo, spoluprácu s Rádiom Europa2, ktoré sa po Slovensku prezentuje pod názvom Dance Exxtravaganza.

Štartuje už túto sobotu v športovej hale Žitavany ako posledná prázdninová rozlúčková párty tohoto leta. Na samotnej akcií Vás čaká skvelé ozvučenie, svetelná show a samozrejme skvelá párty, pred halou bude prebiehať aj tuning párty. Počas tejto akcií Vás čaká jedinečné promo k novej vodke, ktorú poznáte z clubu Avalon a to exkluzívna JABLKOVÁ VODKA Blagoff. Samozrejmosťou na akcii je profesionálna SECURITY služba a zdravotníci.

Ako DJ sa Vám predstaví otecko MegaDance DJ SPIRIT, ktorý to ako resident ťahá už 5 rokov a zakladateľ Mega Dance. Po jeho boku vystúpi DJ RADY, ktorý sa pridal k tomuto tanečnému šialenstvu a pripraví si pre Vás najväčšie tanečné „tracky“. Zo začiatku Vás zohreje DJ SONIC.

Pre všetkých je pripravený MEGA DANCE AUTOBUS. Tento „párty BUS“, ktorý zabezpečuje Autoškola Paluška, Vás naloží v sobotu o 21:00 hod. pred bývalou Večierkov (mexico bar) a pivezie Vás priamo pred Športovú Halu a to úplne zadarmo.

Vstupné: ** Prvých 100 návštevníkov – ** 2€ + reklamný darček od „Continger“ Všetci ostatní: 3€ OTVÁRAME o 20:00 hod.

MEGA DANCE opäť ožíva!
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM