Rôzne

Markizácka moderátorka Miriam Šmahel Kalisová (27) čaká bábätko. Tehotenstvo si užíva naplno

27-ročná rodáčka z Nitry si svoje súkromie veľmi dobre stráži a k svojmu budúcemu rodičovstvu sa priznala najprv len svojim najbližším priateľom a rodine. Prečítajte si, ako prežíva posledné mesiace a aký je jej pohľad na tehotenstvo.

Ilustračný obrázok k článku Markizácka moderátorka Miriam Šmahel Kalisová (27) čaká bábätko. Tehotenstvo si užíva naplno
Zdroj: Dnes24.sk

Dnes sa so svojou radosťou podelila aj so svojimi fanúšikmi na Facebooku, keď zahlásila „Tak a je to vonku, je zo mňa Kinder Surprise“. Novinku v rodine Šmahel Kalisovcov potvrdila aj ich blízka kamarátka z Nitry. „Áno, je to pravda, momentálne je vo štvrtom mesiaci,“ Prvého potomka by mala privieť na svet krátko pred Vianocami. Ako prežívala toto zistenie práve budúca mamička? „Ona je neskutočne emotívny človek. Plače, keď niekto ubližuje nevinným, plakala tiež na svojej svadbe, tak si viete predstaviť, ako reagovala pri zistení, že čaká bábo. Samozrejme, že od šťastia.“

Ako ďalej prezradila, mamička sa cíti veľmi dobre a tehotenstvo si užíva. „Mirka odmieta akékoľvek teórie o bolesti nôh, chrbta či neustálych závratoch. Má k tomu jedine pozitívny prístup a sála z nej radosť,“ vraví.

Onedlho sa Šmahelovci chystajú aj s rodičmi na dovolenku, ako vždy na ich obľúbenú Mallorcu, kde plánuje budúca mamička hlavne vegetiť a užívať si tepla. Kým tento rok idú na ňu ako pár, budúci rok už možno ako rodina ;)

Za celú redakciu im všetkým želáme hlavne veľa zdravia.

foto: Peter Frank

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM