Peter Klimant Rôzne

Mário (22) z Moraviec hľadá odvoz domov poriadne netradične: Ponorený v ľadovom švajčiarskom jazere!

Mário Chira (22) zo Zlatých Moraviec vie ako zaujať. Vo Švajčiarsku sa rozhodol preveriť svoje otužilecké schopnosti v ľadovom jazere obklopenom parádnou prírodnou scenériou. A keď sa tam už čľapkal, nezabudol si skúsiť zohnať rovno i odvoz domov do Moraviec. Pozrite si to!

Ilustračný obrázok k článku Mário (22) z Moraviec hľadá odvoz domov poriadne netradične: Ponorený v ľadovom švajčiarskom jazere!
Zdroj: Dnes24.sk

Zlatomoravčan Mário Chira (22) momentálne žije vo Švajčiarsku. Pravidelne však chodí domov do svojich rodných Zlatých Moraviec. Odvoz si zháňa rôzne. Najnovšie však urobil poriadny rozruch, keď na svojom facebookovom profile zverejnil video, kde sa čľapká v ľadovom jazere Ägerisee vo Švajčiarsku.

Ponoril sa do ľadovej vody, preplával poriadny kus cesty, vrátil sa späť k brehu a na záver sa nezabudol do kamery spýtať, či náhodou nemá niekto cestu zo Švajčiarska do Zlatých Moraviec. „V pondelok 16. februára cestujem domov z okolia Zürichu do Zlatých Moraviec. Ak by ste mali niekto cestu, budem rád, keď ma zveziete,“ povedal Mário na kameru.

Video zavesil na svoj profil len vo štvrtok a už si ho na facebooku stihlo pozrieť takmer tri tisíc ľudí. Treba uznať, že výkon podal chvályhodný. Ako vo videu prezrádza, teplota vzduchu bola len –2 °C a voda mala tri stupne nad nulou.

Mário pre nás prezradil, že otužovanie ho lákalo už dlho, no vždy to ostalo len pri slovách. „Tento krát som konečne svoje slová preniesol aj do reality,“ povedal pre Moravce 24 mladý začínajúci otužilec. Podľa jeho slov videu predchádzala i slušná príprava. „Posledné tri týždne som sa sprchoval studenou vodou. Pre mňa osobne ale zohrala dôležitejšiu úlohu psychická príprava ako samotný kontakt so studenou sprchou,“ prezradil Mário.

Boli sme aj zvedaví, či sa mu niekto s odvozom už stihol ozvať. „Odvoz sa mi vybaviť zatiaľ nepodarilo. Domov sa dostanem vždy. Či to bude o deň alebo dva neskôr,“ odpovedal Mário.

Dosť bolo však rečí, určite ste už zvedaví na Máriov parádny ľadový výkon. Pozrite si ho v našej priloženej videogalérii.

Foto a video: Mário Chira

Zlatomoravčan Mário sa ľadovej vody nebojí!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM