Peter Klimant Samospráva

Málo parkovacích miest pri úrade trápi vodičov: Čo prinieslo stretnutie prednostu s primátorom?

Pri Okresnom úrade v Zlatých Moravciach by mali pribudnúť nové parkovacie miesta. Prednosta úradu sa už stretol s primátorom, aby mu ukázal svoje predstavy. Spoločne si obzreli okolie budovy a zhodnotili situáciu.

Ilustračný obrázok k článku Málo parkovacích miest pri úrade trápi vodičov: Čo prinieslo stretnutie prednostu s primátorom?
Zdroj: TASR

Podľa predstáv prednostu Mareka Illéša by mali byť vytvorené parkovacie miesta s spevnenou plochou popri existujúcej príjazdovej ceste k úradu. Tá je v súčasnosti využívaná na parkovanie len pre tri autá. To je však málo a preto prednosta požiadal vlastníka pozemkov – mesto Zlaté Moravce, aby vybudovali nové miesta. Malo by ísť o parkovisko pre osem áut.

Podľa informácií webu mesta sa primátor Lednár stretol s prednostom Illéšom, aby si obhliadli okolie budovy a riešili problém parkovania. V budove úradu sa stavia nové klientske centrum pre občanov, preto by prednosta uvítal rovno viac parkovacích miest, ktoré by tu boli i pre budúcich návštevníkov tohto centra. Primátorovi navrhol hneď viacero alternatív. Mesto teraz zhodnotí situáciu a postupne by malo začať s potrebnými prípravami.

  • Foto: ilustračné
  • Zdroj: zlatemoravce.info
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM