Veronika Kalinová Krimi

Lúpež na benzínke pri Volkovciach: Na pumpu so zbraňou vtrhol len 14-ročný školák!

Prelom vo vyšetrovaní lúpežného prepadnutia benzínky pri Volkovciach. V časti Olichov na pumpe podľa polície vyčíňal so zbraňou v ruke iba 14-ročný školák!

Ilustračný obrázok k článku Lúpež na benzínke pri Volkovciach: Na pumpu so zbraňou vtrhol len 14-ročný školák!
Zdroj: Webnoviny.sk

K lúpeži došlo v pondelok ráno približne o tretej hodine. Po štyroch dňoch sa nitrianskym kriminalistom podarilo prípad objasniť. Policajný vyšetrovateľ obvinil 14-ročného tínedžera zo zločinu lúpeže. „Hrozí mu trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov. Pretože je maloletý, trest sa spravidla znižuje na polovicu,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.

Chlapec podľa polície vošiel do budovy čerpacej stanice maskovaný kuklou a so zbraňou v ruke. Pracovníčku benzínovej stanice prinútil k vydaniu finančnej hotovosti. Žena mu z obavy o život vydala zhruba 200 eur. Na miesto boli vyslané policajné hliadky a psovod. Pes zachytil stopu a približne kilometer od čerpacej stanice našli policajti peniaze, plynovú pištoľ a kuklu.

„Kriminalisti okamžite začali vykonávať previerky a dôslednou operatívno-pátracou činnosťou zistili, že skutok spáchal len 14-ročný školák. Či si chcel spestriť takýmto dobrodružstvom prázdniny, to už policajtom neprezradil,“ skonštatovala Bruchterová.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM