Peter Klimant Krimi

Ľudmilu okradol v Moravciach zlodej: Odkaz, ktorý mu nechala na internete vás dostane!

Prísť o peňaženku určite nikoho nepoteší. Takýto nepríjemný zážitok má za sebou Ľudmila, ktorá o tú svoju prišla v Zlatých Moravciach. Jej originálna reakcia na krádež vás dostane.

Ilustračný obrázok k článku Ľudmilu okradol v Moravciach zlodej: Odkaz, ktorý mu nechala na internete vás dostane!
Zdroj: Webnoviny.sk

Ľudmilu Bartovú z Beladíc podľa jej vlastných slov okradol v stredu v Zlatých Moravciach zlodej. Neznámy dlhoprstý jej mal odcudziť peňaženku s hotovosťou v jednom z obchodných domov.

Originálne poďakovanie

Na nepríjemný incident sa Ľudmila rozhodla reagovať svojsky. Zlodejovi venovala na svojom facebookovom profile originálne poďakovanie, ktoré sa v momente stalo hitom. Uverejnila ho v stredu večer, za ten čas ho už stihlo zdieľať vyše 150 ľudí. Pozrite si ho aj vy.

„Hľadám jedného veľmi milého pána, ktorý ma dnes v Lidli obral o peňaženku. Chcela by som mu poďakovať, že sa mi postaral o príjemne strávené popoludnie spolu s Arnoldom (syn) na policajnej stanici v Zlatých Moravciach a rada by som ho pozvala na stretnutie, keď pôjdem zajtra z úradu, kde si idem vybaviť doklady a tak strávim deň voľna na chodbe… Lebo proste milujem čakanie ;) na úradoch. Si super, že si mi pomohol minúť peniažky, s ktorými som nevedela, čo od dobroty a tiež si mi zabezpečil program namiesto toho nudného upratovania. Ďakujem pánovi, ktorý sa žiaľ ani nepredstavil. Bude mi cťou ho spoznať a keby náhodou nevedel, kto som, tak bývalá majiteľka béžovej peňaženky, ktorá ti dnes spravila isto radosť,“ znie originálna ďakovačka od Ľudmily.

Kreatívnu Ľudmilu sme oslovili, aby sme zistili, čo hovorí na veľký záujem od ľudí. Ako pre nás však povedala, príliš ju neprekvapil. „Čakala som záujem ľudí, pretože isto sa aj im alebo im blízkym niečo podobné stalo. Čo ma však mrzí je, že stále nepoznám identitu pána, ktorý má radosť z finančnej hotovosti, ktorú som mala v peňaženke,“ povedala Ľudmila, ktorá vraj chcela statusom dosiahnuť aj to, aby boli ľudia obozretnejší a dávali si dobrý pozor na svoje veci.

Vec už rieši polícia

Ako už vyplýva zo zverejneného statusu od okradnutej Ľudmily, o prípad sa už zaujíma polícia. „V uvedenej veci bolo prijaté trestné oznámenie, ktoré preverujeme ako podozrenie z trestného činu neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty,“ povedala pre náš portál krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

„Poškodenej bola odcudzená peňaženka s osobnými dokladmi, platobnou kartou a finančnou hotovosťou. Krádežou vznikla škoda vo výške 170 eur,“ doplnila Bruchterová.

Môže vás zaujímať:

O svoje úspory sa pripraviť nedali: Podvodníci skúšali okradnúť dôchodkyne z Moraviec

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM