Veronika Kalinová Kultúra

Letný relax cez víkend nezaškodí: Prehľad akcií, kam sa dá vyraziť v Moravciach

Tento víkend bude nabitý hudbou. V meste a v okolí pre vás pripravili množstvo hudobných akcií. Tešiť sa môžete na snehovú párty či koncerty rôznych kapiel alebo súťaž vo varení gulášu.

Ilustračný obrázok k článku Letný relax cez víkend nezaškodí: Prehľad akcií, kam sa dá vyraziť v Moravciach
Zdroj: Webnoviny.sk

Exklusiv snehová párty

V piatok sa na letnej terase Arizona bude konať snehová párty za účasti primátora. Po pol noci je pripravená súťaž v pití piva, podávať sa budú grilované klobásky a chýbať nebude ani penová párty. Tie najnovšie hity vám namixuje rezident EXCLUSIV PARTY – DJ ADAM , počas celej noci k dispozícií párty fotograf, a to najdôležitejšie… vstup je úplne zadarmo. Táto party je podporená mestom Zlaté Moravce.

Kali a Peter Pann

Tešiť sa môžete na live vystúpenie Kaliho a Petra Panna na amfiteátri v Zlatých Moravciach. Vystúpene sa bude konať za každého počasia. Začiatok je o 21.00 hod.

Kapela Kontrast

Kapela Kontrast sa predstaví v piatok o 18-tej v rámci letných piatkových večerov na Zámku v Topoľčiankach. Vstupné pre dospelých sú 2 eurá, pre deti 1 euro.

Rock Show 2013

Na rockovom festivale v neďalekých Vrábľoch sa v sobotu od 13-tej predstaví 11 kapiel. Prídu zvučné kapely ako Desmod, Smola Hrušky a Zoči Voči. Na feste si zahrajú aj zlatomoravský Absolut.

Koncert skupiny Fenomen

V sobotu sa návštevníci reštaurácii Štefanec v Zlatých Moravciach môžu tešiť na koncert skupiny Fenomen. Začiatok je o 19.00 hod. a vstup pre divákov je voľný.

Hostianska vareška

V Hostiach sa v sobotu uskutoční 5. ročník súťaže vo varení guľášu. O 13-tej prebehne registrácia tímov, následne sa bude na amfitéatri variť ten najlepší guláš v regióne a o 18-tej sa bude koštovať a vyhlásia víťaza. O hudobný sprievod sa postará mladá hostianska kapela a VV Band Veľké Vozokany. Tešiť sa môžete aj na tombolu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM