Peter Klimant Samospráva

Lednár sa bude opäť uchádzať o post primátora: Netajil spokojnosť so svojou doterajšou prácou

Primátor Peter Lednár otvorene prehovoril o svojej kandidatúre v blížiacich sa komunálnych voľbách. Oficiálne potvrdil svoj záujem opätovne kandidovať na post primátora Zlatých Moraviec. Nešetril pritom chválou na svoju doterajšiu prácu v úrade.

Ilustračný obrázok k článku Lednár sa bude opäť uchádzať o post primátora: Netajil spokojnosť so svojou doterajšou prácou
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

„Chcem pokračovať v začatej práci a posunúť Zlaté Moravce ďalej dopredu. Chcem, aby sa obyvateľom nášho mesta žilo stále lepšie, aby mali stabilnú prácu, prostriedky pre svoj osobný rozvoj a šťastný život na území nášho krásneho mesta,“ vyjadril sa Peter Lednár.

Lednár ďalej povedal, že je presvedčený o tom, že mesto sa za jeho úradovania posunulo ďalej. „Myslím, že sa mi podarilo prelomiť stagnáciu, ktorá tu vládla v predchádzajúce obdobia,“ povedal. So svojím vyjadrením zašiel ešte ďalej, keď prezradil, koľko sa toho podľa neho stihlo za jeho úradovania v meste spraviť. „Za môjho primátorovania sa urobilo desať krát toľko, ako za posledných 15 rokov v Zlatých Moravciach,“ chválil sa terajší primátor.

Do volebného boja pôjde ako nezávislý kandidát. „O podporu som nepožiadal žiadnu politickú stranu. Kandidujem s podporou občanov tohto mesta. Rozhodol som sa tak preto, lebo to vyžadovala situácia, aby som bol do budúcna zaviazaný občanom, slúžiť v ich prospech a nie v prospech nejakých politických subjektov,“ povedal Lednár.

Oficiálne zatiaľ potvrdilo svoj záujem o primátorskú stoličku päť ľudí: šéfka župných nemocníc Marta Eckhardtová, riaditeľ strednej školy Dušan Husár, podnikateľ Jozef Martinec, Daniel Solárik a súčasný primátor Peter Lednár.

Čítajte tiež:

Primátor Peter Lednár opäť kandiduje
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM