Rastislav Búgel Rôzne

Ľadové medvede pomohli malej Sabínke (2): Jej mame odovzdali magických 1111 eur!

Stretnutie ľadových medveďov pod Zoborom je minulosťou. Aj tento rok pomohli tomu, kto to najviac potrebuje.

Ilustračný obrázok k článku Ľadové medvede pomohli malej Sabínke (2): Jej mame odovzdali magických 1111 eur!
Zdroj: Dnes24.sk

Počas uplynulého víkendu sa v Nitre stretli ľadové medvede. Podujatie to bolo viac ako úspešné. Podarilo sa im prekonať vlastný rekord v počte účastníkov. Pokiaľ donedávna platilo, že sa ich na jednom mieste zúčastnilo najviac dvesto, tento rok to bolo dovedna 284 otužilcov.

Už sa stalo dobrým zvykom, že stretnutia ľadových medveďov v Nitre sa spájajú s charitatívnou akciou. Ani tento rok tomu nebolo inak.

Organizátori Zimného plávania sa rozhodli pomôcť dvojročnej Sabínke. Tá od narodenia trpí hypotóniou. Aj keď jej rehabilitácie pomáhajú, sú poriadne nákladnou záležitosťou. Návštevníci podujatia mali možnosť prispieť dobrovoľnou finančnou zbierkou, kúpou čaju, medoviny, medovníkových srdiečok, charitatívneho kalendára a prinesením vrchnáčikov z plastových fliaš.

Ako informoval Marek Pozdech, jeden z organizátorov podujatia: „Akciu sme ukončili odovzdaním šeku, ale aj hotovosti 1111 eur a 184 kg vrchnáčikov Sabinkinej mame Zuzane.“ Zároveň dodal, že ich teší, že výzva neostala bez povšimnutia a ľudia sa rozhodli malej bojovníčke pomôcť.

Môže vás zaujímať: FOTO: V Nitre sa stretli ľadové medvede, padol rekord v počte otužilcov!

FOTO: Ľadové medvede pomohli malej Sabínke (2)
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM