Veronika Kalinová Rôzne

Kúpanie i poznávacie zájazdy: Na takéto zaujímavé výlety sa môžu malí Zlatomoravčania tešiť

Mesto Zlaté Moravce spolu s Centrom voľného času organizuje Mestský tábor detí v troch rôznych termínoch. Prvý turnus detského tábora začína už v pondelok. Čo bude pre deti prichystané?

Ilustračný obrázok k článku Kúpanie i poznávacie zájazdy: Na takéto zaujímavé výlety sa môžu malí Zlatomoravčania tešiť

Mestský tábor detí je určení pre deti zo Zlatých Moraviec a okolia vo veku od 7 do 14 rokov. Na tábor sa ide v týchto termínoch: 1. turnus od 1. do 4. júla, 2. turnus od 8. do 12. júla a 3. turnus od 5. do 9. augusta. „Chceli by sme poskytnúť deťom pekné zážitky z prázdnin a taktiež odbremeniť rodičov od starostlivosti. Pre deti máme pestrý program a v rámci každého turnusu budú pre deti pripravené i dva celodenné výlety,“ povedal riaditeľ Centra voľného času.

Prvý turnus

„V utorok by sme chceli deti zobrať do sklární do Valašskej Belej a vo štvrtok by sme chceli ísť do Chalmovej na termálne kúpalisko,“ priblížil riaditeľ. Bude to však záležať aj od aktuálneho počasia a od počtu detí. „V ostatné dni sa pôjde na neďaleké výlety do blízkeho okolia, vždy tak, aby sa deti stihli vrátiť na obed do školskej jedálni,“ informoval riaditeľ.

Plány druhého turnusu

Na druhý turnus sú opäť naplánované dva celodenné výlety. „Plánujeme výlety do Harmanickej jaskyne a buď na termálne kúpalisko Chalmová, alebo na kúpalisko do Nových Zámkov pre spestrenie. V prípade nepriaznivého počasia máme v zálohe krytú plaváreň v Leviciach,“ priblížil riaditeľ.

Všetko záleží od počtu detí

Na jednotlivé termíny mestského táboru detí je zatiaľ prihlásený dostatočný počet detí. Aby sa tábor uskutočnil, musí byť najmenej prihlásených 20 detí. „Zatiaľ je na prvý termín prihlásených 20 detí, na druhý 35 a na tretí zatiaľ 12 detí,“ informoval. „Na konci mestského táboru dostane každé dieťa CD-čko s fotografiami s celého týždňa,“ dodal.

Ceny za jednotlivé turnusy

1. turnus: 27 eur
2. turnus: 30 eur
3. turnus: 30 eur

V cene sú zahrnuté i obedy na každý deň.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM