Kultúra

Kultúra počas adventu: Pozrite sa, čo si pre nás pripravilo naše mesto

Obdobie adventu štartuje už túto nedeľu. Mesto Zlaté Moravce si k tomuto sviatočnému času pripravilo pre svojich občanov sériu zaujímavých kultúrnych podujatí.

Ilustračný obrázok k článku Kultúra počas adventu: Pozrite sa, čo si pre nás pripravilo naše mesto
Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Zlaté Moravce si v spolupráci s Mestským strediskom kultúry a športu v Zlatých Moravciach pripravilo pre nás všetkých sériu kultúrnych podujatí pod názvom Adventné nedele.

Počas každej adventnej nedele, začínajúc už tento týždeň, sa môžeme tešiť na zaujímavý kultúrny program. Ten sa bude konať vždy na Námestí Andreja Hlinku. V prípade nepriaznivého počasia sa program podľa organizátorov presunie do vestibulu Mestského strediska kultúry a športu.

V nedeľu 3. decembra o 15:30 hodine vystúpi DFS Zlatňanka a FS Inovec. V nedeľu 10. decembra sa o 16:00 hodine predstavia talenty zlatomoraveckých škôl a školských zariadení, Johny Perfekto s deťmi a budú sa zapaľovať prskavky.

17. december prinesie o 16:00 hodine vystúpenie zmiešaného speváckeho zboru Carmina Vocum. Na Štedrý deň o 14:00 hodine sa na námestí uskutoční slávnostné zapálenie poslednej sviece adventného venca mesta.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM