Kristína Striešková Rôzne

Ktorá z finalistiek bude novou tvárou Zlatých Moraviec?

V piatok 3.6. 2011 sa v obchodnom dome TeKOV konal casting na modelingovú súťaž Photomiss, pod vedením fotografa Mila Zmrzlého, známeho najmä v Českej republike.

Súťaž PHOTOMISS sa konala už pred niekoľkými rokmi ale v menšom rozsahu. Vtedy sa víťazkou a tvárou Zlatých Moraviec stala modelka Lenka Vargová. Kto to bude tento rok?

Hľadanie nádejných dievčat pokračovalo i večer a prebiehalo celú noc, a to návštevami miestnych diskotékových klubov. Šancu prihlásiť sa do súťaže mali dievčatá ešte aj v sobotu 4.6.2011 do 12.00 hodiny.

Slávnostné vyhlásenie s módnou prehliadkou finalistiek a kultúrným programom prebehne 24.6. pri OD Tekov od 15:00 hodiny. Štyri víťazky získajú nafotenie profesionálneho modelingového booku a fashion story fotografom Milo Zmrzlým, v hodnote 300eur, šperky Swarovski a dalšie vecné ceny.

Castingu sa mohli zúčastniť dievčatá vo veku od 16– 25 rokov a nám sa podarilo zachytiť pocity z castingu u dvoch dievčat. Samozrejme nechýba ani vyjadrenie samotného fotografa a organizátora súťaže Mila Zmrzlého.

Viac informácií o súťaži a finalistkách nájdete na: http://www.facebook.com/home.php?…

Ktorá z finalistiek bude novou tvárou Zlatých Moraviec?
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM