Peter Klimant Samospráva

Kruhový objazd v Zlatých Moravciach: TAKTO pokračujú stavebné práce

Obyvatelia Zlatých Moraviec už zopár dní pociťujú dopravné obmedzenia, ktoré priniesla výstavba kruhového objazdu pri OD Tekov. Pozrite si aktuálne fotografie po prvom týždni stavebných prác.

Ilustračný obrázok k článku Kruhový objazd v Zlatých Moravciach: TAKTO pokračujú stavebné práce
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

Výstavba kruháča pri obchodnom dome Tekov začala 10. júla. Podľa posledných informácií z mestského úradu sa stavebné práce pravdepodobne predĺžia až do 31. augusta. Mesto má momentálne za sebou prvý týždeň od začiatku tejto výstavby. Boli sme sa preto pozrieť, ako pokročila práca.

Na prvý pohľad zatiaľ takmer nič nenaznačuje, že sa jedná o stavbu kruhového objazdu. Toho istého názoru boli i ľudia, ktorí prechádzali okolo. „Keby neviem, že stavajú kruhový objazd, tak by som povedal, že to bude zas len klasická križovatka. Tie tvary kruháča to dostane až neskôr,“ povedal Milan (54).

To, že sa práce pravdepodobne predĺžia o celý mesiac, nikoho z opýtaných neprekvapilo. „To sa dalo čakať. Na Slovensku vám nikto nič na čas nedokončí. Podľa mňa to ani do konca toho augusta nestihnú,“ prezradil svoj názor dôchodca Štefan (67).

Rovnakého názoru bol i Peter (33). „Myslel som si, že to tak bude. Tak ale mne osobne to nejako neprekáža. Autom nejazdím a preto sa ma to moc nedotýka. Ale tak ako jasné, súcitím so šoférmi, ktorí z tadeto budú musieť chodiť celé leto,“ povedal.

Vodiči sa teda budú musieť zmieriť s faktom, že ich až do konca stavebných prác budú na tomto úseku čakať čiastočné dopravné obmedzenia.

Foto: Peter Klimant

Pozrite si aktuálne fotografie z výstavby kruháča v našej galérii!

Výstavba kruháča pri OD Tekov po prvom týždni prác
23
Galéria
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM