Kultúra

Kráčajú s dobou: Kultúrne stredisko spustilo online predaj lístkov do divadla

Dobrá správa pre milovníkov divadla. Mestské stredisko kultúry a športu Zlaté Moravce spustilo zaujímavú internetovú novinku.

Ilustračný obrázok k článku Kráčajú s dobou: Kultúrne stredisko spustilo online predaj lístkov do divadla
Zdroj: Bigstock

Lístky na divadelné predstavenia, ktoré sa konajú v Mestskom stredisku kultúry a športu (MSKŠ) Zlaté Moravce si môžete po novom objednať už aj cez internet, konkrétne na adrese kulturazm.sk

Po otvorení stránky si stačí vybrať predstavenie, zvoliť konkrétne miesta na sedenie a objednať. Ako informuje vedenie MSKŠ, po potvrdení rezervácie dostanete mail s ďalšími inštrukciami ohľadom platby. „Možnosti sú dve – buď prídete vstupenky vyplatiť osobne do kancelárie MSKŠ, alebo ich uhradíte bankovým prevodom. Na zaplatenie máte rovných päť dní. Pokiaľ to do piatich dní nestihnete, rezervácia vám prepadá. Ak si zvolíte platbu prevodom cez internetbanking, MSKŠ vám lístky vytlačí a prevziať si ich budete môcť hodinu pred predstavením,“ informuje kultúrne stredisko.

Vstupenky sa dajú objednať aj starým spôsobom bez zapojenia internetu – osobne v kancelárii MSKŠ. Online sa dajú zatiaľ zakúpiť len lístky na divadelné predstavenia, vstupenky do Kina Tekov je potrebné aj naďalej kupovať len osobne. Vedenie MSKŠ nevylúčilo, že časom pribudne možnosť objednávať cez internet aj lístky do kina.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM