Peter Klimant Iné športy

Klub pozemného hokeja z Moraviec zbiera veľké úspechy: Naše mesto má ďalších majstrov Slovenska!

Našim mladým halovým hokejistom ide karta. Zlatomoravčania si len nedávno vydreli majstrovský titul v kategórii do 14 rokov a teraz prichádza ďalšia skvelá správa. Titul majstra Slovenska si vybojovali aj ich mladší spoluhráči!

Ilustračný obrázok k článku Klub pozemného hokeja z Moraviec zbiera veľké úspechy: Naše mesto má ďalších majstrov Slovenska!
Zdroj: Dnes24.sk

Len nedávno sme vás informovali o veľkom úspechu zlatomoraveckých halových hokejistov a hokejistiek do 14 rokov, ktorí si vybojovali titul majstra Slovenska. Klub pozemného hokeja KPH HOKO Zlaté Moravce má však teraz dôvod na ďalšiu radosť. Titul majstra Slovenska získali aj ich zverenci do 12 rokov.

„V tejto súťaži sme celú dobu boli na druhom mieste za KPH Rača. O prvenstve v súťaži rozhodol posledný zápas sezóny, do ktorého sme nastupovali s trojbodovou stratou na Raču. Jedine víťazstvo a lepšie skóre nám mohlo zabezpečiť prvenstvo,“ vyjadril sa Zuzana Jakabová, šéfka klubu KPH HOKO.

„Deti bojovali v duchu Fair Play. Napriek tomu, že už v druhej minúte prehrávali 0:1, sa im o štyri minúty podarilo vyrovnať a o ďalšie štyri minúty viedli 2:1 gólmi našej kapitánky. Do konca polčasu zvýšili na 3:1. V druhom polčase si s chuti zahrali aj deti z lavičky a zápas doviedli do zlatého konca,“ opisuje Jakabová posledný zápas nových majstrov Slovenska.

Súťaž majstrovstiev Slovenska v halovom hokeji do 12 rokov sa hrala od novembra do februára turnajovým spôsobom, každý s každým 3-krát. Odohralo sa celkovo 24 zápasov, z toho tím Zlatých Moraviec odohral 12 duelov v 6 kolách.

Konečné poradie súťaže:

  • 1. HOKO Zlaté Moravce
  • 2. KPH Rača
  • 3. ŠK Šenkvice
  • 4. HC Nová Dubnica

Foto: Švecová Kristína

Môže vás zaujímať:

Veľký úspech zlatomoraveckých športovcov: Mladí haloví hokejisti sa stali majstrami Slovenska!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM