Kultúra

Kam počas víkendu? Naše mesto a jeho okolie ponúka tieto zaujímavé podujatia...

Nemáte ešte plány na víkend? Nechajte sa inšpirovať našim výberom zaujímavých akcií, ktoré sa konajú v našich končinách....

Ilustračný obrázok k článku Kam počas víkendu? Naše mesto a jeho okolie ponúka tieto zaujímavé podujatia...
Zdroj: TASR

Tanečná párty

9. február večer, Oregon pub, Zlaté Moravce

Ak ste fanúšik diskotékovej zábavy, v piatok večer sa môžete tešiť na zaujímavú párty. Konať sa bude v Oregone. Pôjde o single párty, na svoje si tak prídu najmä nezadaní.

Gajdošské fašiangy

8. – 11. február, Malá Lehota, Veľká Lehota, Jedľové Kostoľany.

V poradí 31. ročník Gajdošských fašiangov sa bude konať dňoch 8.až 11. februára 2018. I tento rok sa bude toto podujatie konať až v troch obciach – Malá Lehota, Veľká Lehota, Jedľové Kostoľany. Tešiť sa môžeme na fašiangové pochôdzky, zabíjačkové špeciality, tvorivé dielne, koncerty i fašiangovú veselicu. Chýbať nebude ani tradičný slávnostný ceremoniál – prijímanie do Cechu slovenských gajdošov. Podujatie bude už tradične za účastni gajdošov z celého Slovenska i zahraničia.

Kino Tekov

10. a 11. február, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmoví fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme hneď na dve filmové lahôdky – Snehová kráľovná: Tajomstvo ohňa a ľadu a Päťdesiat odtieňov slobody.

Tancovačka

10. február o 20:00 hodine, KD Chyzerovce

Milovníci ľudového tanca i muziky sa môžu tešiť. Po dvoch úspešných ročníkoch sa u nás aj tento rok bude konať kultúrne podujatie Tancovačka v ZM, ktorá však nie je určená len čisto pre priaznivcov folklóru, ale pre všetkých, ktorí majú radi tanec a živú hudbu. Konať sa bude v sobotu 10. februára so začiatkom o 20.00 hod. v Kultúrnom dome v mestskej časti Chyzerovce.

Ľadové korčuľovanie

10. a 11. február, Zimný štadión, Zlaté Moravce

Zimný štadión Zlaté Moravce otvára aj tento víkend svoje brány. V sobotu sa verejnosť môže vyblázniť od 13:15 do 15:15 hodiny. V nedeľu sa korčuľuje od 14:00 do 16:15 hodiny.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM