Futbal

Je známe vyžrebovanie nadstavbovej časti Fortuna ligy: S kým si zahrajú Moravce?

Poznáme vyžrebovanie nadstavbovej časti Fortuna ligy 2017/18. Zlaté Moravce sú v skupine o udržanie sa. S kým si zahrajú najbližšie?

Ilustračný obrázok k článku Je známe vyžrebovanie nadstavbovej časti Fortuna ligy: S kým si zahrajú Moravce?
Zdroj: Dnes24.sk

Sobotňajším 22. kolom sa skončila základná časť Fortuna ligy 2017/18. V poslednom kole sa rozhodlo o tom, že šieste miesto si po remíze s Tatranom Prešov a prehre FC Nitra so Slovanom Bratislava udržal MFK Ružomberok.

Poznáme už aj žreb nadstavbovej časti i presný program jej úvodného kola. Nadstavbová časť je rozdelená do dvoch skupín – skupina o titul a skupina o udržanie sa. Práve v tej druhej sa nachádzajú Zlaté Moravce.

„Skupina o udržanie sa vo Fortuna lige začne 10. marca o 14.00 hodine východniarskym derby Zemplín Michalovce – Tatran Prešov. V tom istom čase sú na programe aj zápasy ViOn Zlaté Moravce – Železiarne Podbrezová a FK Senica – FC Nitra,“ informuje vedenie Fortuna ligy.

V tejto skupine došlo pri žrebe k jednej zmene v porovnaní s konečnou tabuľkou základnej časti. „Zástupcovia klubov na Prezídiu ÚLK v hlasovaní rozhodli, že ak Nitra obsadí po základnej časti siedmu pozíciu, budú Zlaté Moravce do programu nadstavby nasadené ako číslo 10. Desiata Podbrezová zase dostala číslo 8. Nitra aj ViOn budú hrať na jar domáce zápasy v Zlatých Moravciach a touto výmenou sme sa vyhli kolíziám. Ani raz sa tak nestane, že by v jednom kole oba kluby hrali doma,“ vysvetlil zmenu výkonný riaditeľ Únie ligových klubov Michal Mertinyák.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM