Peter Klimant Samospráva

Jarmok v Moravciach prinesie zmeny v doprave: Obmedzenia sa dotknú vodičov aj autobusových spojov

Zlatomoravecký jarmok sa nezadržateľne blíži. Spolu sním aj viaceré dopravné obmedzenia priamo v centre mesta. Tie sa okrem vodičov osobných áut dotknú aj autobusových spojov, ktoré čakajú viaceré zmeny.

Ilustračný obrázok k článku Jarmok v Moravciach prinesie zmeny v doprave: Obmedzenia sa dotknú vodičov aj autobusových spojov
Foto: Veronika Kalinová

Počas jarmočného piatka a soboty bude úplne uzatvorená Župná ulica a Námestie Andreja Hlinku. Informoval o tom Gabriel Farkaš z Arriva Nitra. Na obchádzku bude podľa jeho slov použitá Duklianska ulica a ulica 1. mája. Komplikovanejšie to bude pri autobusových spojoch. Viaceré zastávky nebudú obsluhované.

Z dôvodu úplnej uzávierky Župnej ulice a Námestia Andreja Hlinku od 25.9.2014 od 18:00 do 27.9.2014 do 18:00 budú spoje premávať nasledovne:

  • Mestská doprava zo železničnej stainice do Chyzeroviec bude premávať po Duklianskej a ul. 1.mája. Zastávky Autobusová stanica, nám. A.Hlinku a Dom služieb v smere do Chyzeroviec nebudú obsluhované.
  • V smere z Chyzeroviec na železničnú stanicu budú spoje premávať po ul. 1.mája a cez autobusovú stanicu. Zastávky Dom služieb a nám. A.Hlinku nebudú obsluhované.
  • Spoje prímestskej dopravy a diaľkových a medzinárodných liniek v smere na autobusovú stanicu zostanú bez zmeny, Výjazd spojov z autobusovej stanici bude na Hviezdoslavovu, následne po Duklianskej a 1. mája.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM