Peter Klimant Rôzne

Janko a Zuzka sa už u niektorých nenosia: TOP 15 najnetradičnejších mien novorodencov v Moravciach!

Fantázii sa medze nekladú a dnešné deti nenosia len mená svojich otcov. Rodičia sa často neváhajú inšpirovať napríklad zahraničnými kalendármi. Aj v Zlatých Moravciach sa tento rok narodilo zopár bábätiek, ktoré budú chodiť po svete s nie celkom obyčajnými menami...

Ilustračný obrázok k článku Janko a Zuzka sa už u niektorých nenosia: TOP 15 najnetradičnejších mien novorodencov v Moravciach!
Zdroj: TASR

Rebríčku mien, ktoré si rodičia pre svoje ratolesti vyberali najčastejšie, kraľujú u chlapcov mená ako Jakub a Daniel. Medzi dievčenskými menami boli v obľube Hanka, Natália či Lenka. Čítajte TU.

Zopár malých Zlatomoravčanov narodených v roku 2014 bude ale svojich menovcov hľadať len ťažko. Niektorí rodičia vybrali pre svoje potomstvo naozaj netradičné mená. Netypické mená nájdeme najmä u dievčat. Od prvého januára dodnes v našom meste pribudli obyvateľky ako Chanel, Jasmin, Manuela, Marion, Melissa, Tifany ,Zina, Zoe i Zoja.

Niektorým rodičom však nestačilo len jedno krstné meno a tak pridali rovno ďalšie. V Zlatých Moravciach tak už máme i Petru Ashley a Elu Máriu.

Dve mená naraz neobišli ani novonarodených chlapcov. Tí dostali mená ako Anton Jozef, Ben Lucas a Matiáš Bartolomej. Medzi tými chalanmi, ktorí dostali „len“ jedno meno, to až také divoké nebolo. Asi najzaujímavejšie z nich je také, ktoré sa teší obrovskej popularite v argentínskych telenovelách – Diego.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM