Peter Klimant Rôzne

Horúca novinka zlatomoraveckej hudobnej scény: Pozrite si nový klip kapely Creed of Moon

Hard rocková kapela Creed of Moon, ktorá pochádza z našich končín si pre svojich fanúšikov pripravila poriadnu pecku. Na svete je nový klip k ich singlu Stay alive. Pozrite si ho!

Ilustračný obrázok k článku Horúca novinka zlatomoraveckej hudobnej scény: Pozrite si nový klip kapely Creed of Moon
Zdroj: Creed of Moon

Fanúšikovia kvalitnej domácej muziky sa môžu tešiť. Hard rockové zoskupenie Creed of Moon, ktorej členovia pochádzajú z okolia Zlatých Moraviec vydalo nový videoklip k piesni Stay alive. Ide v poradí už o ich druhý videoklip.

Video malo premiéru vo štvrtok. Autorom hudby je gitarista kapely Martin Vago, ktorý je mnohým Zlatomoravčanom dobre známy z miestnej kapely Inside. O text sa postarala speváčka Kristína Mečko.

„Skladba Stay Alive je zo života. Veľakrát sa stáva, že ľudia chodia už iba ako prázdne telesné schránky. Sú ako keby mŕtvi za živa. Mnohým sa možno stalo v živote niečo veľmi zlé, čo ich zlomilo a majú len dve možnosti, nechať nech ich to stiahne ku dnu alebo sa vzoprieť a rozhodnúť sa zostať na žive,“ hovorí o novej skladbe Kristína Mečko, podľa ktorej sa videoklip natáčal kúsok od Zlatých Moraviec, v priestoroch kaštieľa Arboréta Mlyňany.

Kapelu Creed of Moon založil Zlatomoravčan Martin Vago spoločne s Kristínou Mečko v roku 2015. Táto dvojica sa na seba vzhľadom nápadne podobá a viacero ľudí je preto presvedčených, že sa jedná o súrodencov. Čo na túto podobu hovorí samotná Kristína? „Či sme súrodenci? No samozrejme, že áno. Nie je možné, aby si ľudia tak sadli, my sa aj voláme bráško a sestrička. Síce nie sme pokrvní súrodenci ale nám to nevadí,“ hovorí so smiechom. Okrem spomínanej dvojice hrá v kapele i basgitara Marcel Imre a bicie má pod kontrolou Joey Bánovský.

Novinka z dielne kapely Creed of Moon
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM