Krimi

Hororová nehoda: Auto sa prevrátilo na strechu, zakliesnený muž prosil o pomoc

Diaľniční policajti si všimli poškodený protihlukový plot. Objavili zakliesnené auto prevrátené na strechu.

Ilustračný obrázok k článku Hororová nehoda: Auto sa prevrátilo na strechu, zakliesnený muž prosil o pomoc
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

Diaľniční policajti z Nitry počas svojej služby prechádzali po R1 v smere na Banskú Bystricu. „Všimli si poškodený protihlukový panel pri ceste, ktorý bol rozbitý a malé úlomky zasahovali do krajnice. Policajti zišli z rýchlostnej cesty smerom na Zlaté Moravce, aby skontrolovali plot aj z druhej strany," informuje polícia.

Zakliesnené auto

Približne kilometer od zjazdu ich pozornosť upútalo poškodené oplotenie diaľnice. Bolo zvalené a v okolí sa nachádzali malé úlomky časti auta.

„Policajti následne našli pri poškodenom plote auto, prevrátené na streche a zakliesnené medzi protihlukovou stenou a jarkom," dodávajú muži zákona.

Policajti neváhali ani sekundu. Jeden z policajtov sa rozbehol k autu a druhý volal na linku 112, aby privolal ostatné záchranné zložky.

Prečítajte si tiež

Prosil o pomoc

„Dvere na vozidle sa však nedali otvoriť a nedalo sa tam ani poriadne dostať, keďže bolo tesne pri protihlukovej stene. Cez kufor auta však policajti spozorovali muža, ktorý prosil o pomoc. Muž sa nevedel hýbať a sťažoval sa na bolesť hrudníka a krku. Policajti s mužom celý čas komunikovali a upokojovali ho až do príchodu záchranárov," dodáva polícia.

Našťastie všetko dobre dopadlo. Polícia vyzdvihla rýchlu a pohotovú reakciu ppor. Miloša Rybnikára a ppor. Petra Šútora.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie zaujímavé čítanie

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM