Kultúra

Hľadáte program na víkend v Zlatých Moravciach? Pozrite na TIETO podujatia

Voľné dni môžete v Zlatých Moravciach a okolí stráviť na rôznych miestach. Inšpirujte sa ponukou, ktorú sme pre vás vybrali.

Ilustračný obrázok k článku Hľadáte program na víkend v Zlatých Moravciach? Pozrite na TIETO podujatia
Zdroj: Ivan Klbík

Adam Ďurica / Juraj Hnilica

24. august o 18:00, amfiteáter Zlaté Moravce

Do Zlatých Moraviec zavíta známy slovenský pesničkár Adam Ďurica. Na pódiu sa predstaví ďalší chalan s gitarou – Juraj Hnilica. Ich koncert sa bude konať na zlatomoraveckom amfíku.

Kino Tekov

25 a 26. august, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmoví fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na filmové lahôdky – Skoro sestry a Rodinka úžasných 2.

Zlatomoravecké folklórne slávnosti

26. august o 15:00, amfiteáter Zlaté Moravce

V poradí štvrtý ročník Zlatomoraveckých folklórnych slávností sa bude konať v nedeľu 26. augusta 2018 na mestskom amfiteátri v Zlatých Moravciach. Program začína o 15:00 hodine. Aj tento ročník sa bude môcť popýšiť pestrým programom. Na amfiku uvidíme folklórne skupiny a súbory zo Zlatých Moraviec: DFS Zlatňanka, FS Inovec, SSk Trnky, FSk Chyzerovčnka, FSk Zlatomoravčianka, FSk Kolovrátok. Ako hosť podujatia vystúpi Folklórny súbor Sliačanka z Liptovských Sliačov.

Kultúrne leto Topoľčianky

26. august o 17:00, Nádvorie kaštieľa Topoľčianky

Obec Topoľčianky si aj tento rok pripravila pre ľudí z blízka i ďaleka veľkú dávku kultúry, ktorá sa bude uvoľňovať postupne, počas celého leta. V nedeľu nás čaká vystúpenie ROBA KAZÍKA a jeho hostí.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM