Jakub Tílesch Rôzne

Global24 predstavuje...

Sieť spravodajských a informačných internetových portálov Global24 zameraná na regionálne spravodajstvo Vám predstavuje nový informačný portál IT24.sk.

Čo u nás nájdete

[link=http://www­.it24.sk]IT24­.sk [/link]je informačný portál, ktorého cieľom je priniesť množstvo užitočných typov, dôveryhodných informácii, pútavých recenzií a čerstvých správ zo sveta informačných a komunikačných technológií pre všetkých svojich čitateľov. Svoje si u nás nájdu tak ako bežní užívatelia, tak aj odborníci v odborným témam, ktoré Vám budeme pravidelne prinášať.

Čo by to bol za portál bez lákavých súťaží a atraktívnych cien. Náš portál je len na štarte, na ktorom Vám prinášame hneď prvú súťaž!

**Sledujte IT24.sk, pretože neviete dňa, hodiny ani minúty, kedy súťaž pre Vás vyhlásime. **

Upozornenia na najdôležitejšie a najlukratívnejšie správy budeme prinášať aj prostredníctvom sociálnej siete Facebook.com. Pridajte na našu [link=https://ww­w.facebook.com/pa­ges/IT24sk/1453560388732­81]fan page[/link] a buďte medzi prvými, ktorí budú informovaní o novinkách zo sveta IT.

Vaše žiadosti, podnety, pripomienky a návrhy na spoluprácu nám môžete zaslať elektronicky na tilesch@global24.sk /tilesch@global24­.sk/ alebo prostredníctvom nástenky na facebook-u.

Sme presvedčení, že Vás nový portál zaujme. Tešíme sa na Vašu návštevu .

Tím IT24.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM