Richard Pročka Futbal

Futsalový turnaj O pohár primátora mesta

Celkovo osemnásť futsalových tímov si prišlo zasúťažiť na turnaja O pohár primátora mesta Zlaté Moravce.

Prvý ročník futsalového turnaja sa začal v piatok ráno v priestoroch mestskej športovej haly slávnostným otvorením. „Do súťaže sa prihlásilo osemnásť družstiev zo Zlatých Moraviec a okolia. Boli rozdelené do štyroch skupín, z ktorých dva víťazné tímy postupovali do štvrťfinále. Následne sa najlepšie mužstvá stretli vo finále,“ hovorí o systéme súťaže organizátor Michal Cimmermann. „Pre najlepšie tímy máme pripravené ceny ako sú víťazné poháre a rôzne spomienkové predmety, ktoré pre víťazné družstvá venovali sponzori,“ dodáva Cimmermann.

Popri tímoch zo Zlatých Moraviec sa turnaja zúčastnili aj tímy levickej futsalovej ligy. „Na základe pozvania organizátorov sme sa rozhodli zaradiť tento turnaj do našej zimnej prípravy na jarnú časť levickej ligy,“ hovorí o účasti v súťaži Dušan Bernáth z tímu KMF Atletico Levice.

Po semifinále sa v boji o tretie miesto stretol tím Frutti di Mare s tímom TJ Neodolateľní. Zápas sa skončil výhrou tímu Frutti di Mare, ktorý počas zápasu strelil dva góly a inkasoval len jeden. V súboji o prvé miesto sa stretli dve družstvá z levickej futsalovej ligy – KMF Atletico Levice a GT-TEAM ŠKP Levice. O Výsledku zápasu rozhodol až penaltový rozstrel. Atletico napokon zvíťazilo nad ŠKP Levice tesným rozdielom 2:1.

Kompletná výsledková listina sa nachádza na stránke: http://futsalzm.webnode.sk/pohar/

Autor: Ján Suchodolinsky

Futsalový turnaj O pohár primátora mesta
1
Galéria
poharprimatora
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM