Adriana Blahová Futbal

Futsalová liga: Po piatom kole vedie favorizované Atletico

Futsalová liga pokračuje pre veľký úspech aj v lete. Futbalisti odohrali cez víkend už jej piate kolo. Na čele tabuľky je favorizovaný tím Atletico.

Do súťaže sa prihlásilo sedem tímov.// „Liga prebieha počas letnej prestávky. Finále je naplánované na koniec septembra. Môže sa však posunúť kvôli akciám, ktoré na novo vybudovanom ihrisku mesto usporiada,“ //tvrdí Michal Cimmermann, organizátor ligy.

Hráči favorizujú za víťaza mužstvo Atletico. Väčšina futbalistov prešla do súťaže z jej zimnej časti. V pôvodnom zložení však zostali iba dve. V základnej časti odohrá každý s každým. Prví štyria budú hrať o titul majstra.

Brankára tímu Nealko sme sa spýtali, v čom sa podmienky letnej a zimnej časti líšia. „Keď zradí počasie na ihrisku vonku, je to trochu horšie. Určite je to dobrá vec, hlavne teraz v lete. Nakoniec sa nazbieralo sedem tímov, čo je podľa mňa dosť, nakoľko v lige hráva veľa futbalistov z okolia a rozbehli sa im súťaže. Mne osobne vyhovuje letná časť, ale aj halová sezóna má svoje klady,“ porovnáva František Ivanič.

Po piatom kole vedie tím Atletico bez jedinej prehry, druhé je mužstvo Dammatis a tretie Saints.

Futsalová liga: Po piatom kole vedie favorizované Atletico
1
Galéria
futbalova liga letna cast
22
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM