Marcel Mojžiš Futbal

Futbalová veľmoc v Moravciach: Španieli to nemali ľahké

Súper z futbalovej veľmoci ukázal, čo v ňom je. V Zlatých Moravciach si to rozdali chlapci zo španielskej reprezentácie s našimi mladíkmi. V utorok sa odohral prvý z dvojzápasu národných reprezentácií do 17 rokov. A Španieli to na ihrisku vôbec nemal

Ilustračný obrázok k článku Futbalová veľmoc v Moravciach: Španieli to nemali ľahké
Foto: Monika Földešiová

Slovenská futbalová reprezentácia do 17 rokov remizovala v utorok v prvom z dua prípravných zápasov so Španielskom v Zlatých Moravciach 2:2. Zverenci trénera Ladislava Pecka sa so Španielmi stretnú v odvete v na štadióne ViOnu. Tá sa odohrá v tento štvrtok o 12.00 h. Pre mladých Slovákov ide o prípravu na budúcoročný finálový turnaj ME na Slovensku.

„Chlapci presvedčili, že hrať sa dá s každým súperom, vrátane tých z futbalových veľmocí. Každý dobrý výsledok je pre nás dobrou motiváciou na veľmi dlhej ceste, ktorá by sa mala skončiť na budúcoročných, dúfajme, úspešných majstrovstvách Európy u nás na Slovensku,“ povedal po vzájomnou dueli tréner mladých Slovákov Ladislav Pecko.

SR 17 – Španielsko 17 2:2 (0:1) Góly: 41. Káčer, 80. Vavro – 32. El Ouriachi, 66. Pino zostava SR 17: Junas – Otrísal, Varga, Vavro, Vodecký – Grič (41. Lesniak), Hromada, Káčer, Lovás (41. Špalek) – Haraslín (55. Urblík), Slaninka (70. Slávik)

moravce24.sk/tasr Foto: webnoviny

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM