Veronika Kalinová Šport

Futbal, floorbal, hádzaná, basketbal: Malým Zlatomoravčanom sa otvárajú športové možnosti

Hokejové tréningy a zápasy detí sa skončili, ale deti bažiaci po športe nemusia zúfať. Hokejový klub v Zlatých Moravciach si pre žiakov pripravil možnosť ďalšieho pokračovania v podobe aktívnej športovej prípravy.

Ilustračný obrázok k článku Futbal, floorbal, hádzaná, basketbal: Malým Zlatomoravčanom sa otvárajú športové možnosti
Zdroj: Dnes24.sk

„Skončili sa tréningy detí na ľade a uvažoval som, ako pokračovať s deťmi v športovej príprave, aby sa nevenovali iba sedavým činnostiam,“ začal svoju úvahu Marián Pánik z HC Zlaté Moravce. Hokejový klub preto zabezpečil pre deti možnosť chodiť na športovú prípravu na robotníckej škole v spolupráci s učiteľom telocviku Mirom Gubovom.

A v čom by spočívala športová príprava detí? „Obsahom tréningov by boli loptové hry ako futbal, floorbal, hádzaná, basketbal a všeobecná pohybová príprava. Je možné využívať telocvičňu, vonkajšie hokejbalové ihrisko a multifunkčné ihrisko,“ povedal Pánik.

Predbežne sú dohodnuté termíny v pondelok a v stredu od 17:00 hod v trvaní jednej hodiny. Tréningy sú určené pre všetky deti od 1. po cca 4. ročník základných škôl, ktoré si chcú kvalitne zašportovať. Rodičia detí v prípade záujmu môžu prísť osobne do telocvične na ZŠ Robotnícku v pondelok a v stredu o 16:45 hod., prípadne zavolať na tel. číslo 0915 722 052.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM