Veronika Kalinová Kultúra

FOTO: Vianočné námestie praskalo vo švíkoch. Zlatomoravčanov zabávali škriatkovia!

V pondelok podvečer Námestie A. Hlinku priam praskalo vo švíkoch. Zlatomoravčanov prilákal do centra mesta pestrý vianočný program, pri ktorom nechýbal Mikuláš ani vianoční škriatkovia. Detské tváričky žiarili radosťou a rodičia si vychutnávali nefalšovanú predvianočnú atmosféru.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Vianočné námestie praskalo vo švíkoch. Zlatomoravčanov zabávali škriatkovia!
Zdroj: Dnes24.sk

V pondelok okolo 16-tej postupne prichádzali ľudia na Námestie A. Hlinku, kde sa o zábavu už staral vianočný škriatok. Ten detičky zabával, tancoval s nimi a navodzoval príjemnú atmosféru. O pol hodinu na to nadišla chvíľa, na ktorú všetci prítomní už netrpezlivo čakali – príchod Vianočného kamióna.

Keď vianočný kamión zaparkoval priamo námestí, jeho náves sa začal otvárať. Pred zrakmi všetkých Zlatomoravčanov sa kamión premenil na útulnú obývačku, v ktorej sedel Mikuláš. Detičky mali možnosť vystúpiť na náves kamiónu a odfotiť sa s Mikulášom na jeho kolenách.

Vianočný program spestrili aj vystúpenia žiakov zo Základnej umeleckej školy a vystúpenie mladých tanečníkov zo školy Old school brothers.

K Vianociam už neodmysliteľne patrí pomoc tým, ktorí to najviac potrebujú. Výťažok z predaja vianočných suvenírov v Zlatých Moravciach pri tejto príležitosti bude použitý na charitatívny účel. Symbolický šek tak slávnostne odovzdala moderátorka primátorovi mesta Petrovi Lednárovi, ktorý šek s poďakovaním prijal.

Vianočný program v Zlatých Moravciach
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM