Krimi

FOTO: Tragédia na križovatke pred Moravcami, vyhasol jeden ľudský život

V posledný septembrový víkend došlo k tragédii na ceste. Osobné motorové vozidlo na križovatke pred Moravcami idúce z Prílep pravdepodobne nedalo prednosť Fábii idúcej po hlavnej ceste.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Tragédia na križovatke pred Moravcami, vyhasol jeden ľudský život
5
Galéria

Ako informovala polícia, v nedeľu 30.septembra 2018 asi o 19.20 hod. došlo pri Zlatých Moravciach na križovatke ciest I/65 a cesty tretej triedy z Novej bane na Nitru k dopravnej nehode medzi osobným autom Peugeot 206 a Škoda Fábia.

„46-ročný vodič Peugeotu, idúci z Prílep na Zlaté Moravce, pravdepodobne na križovatke nedal prednosť po hlavnej ceste idúcej Fábii, pričom nerešpektoval dopravnú značku Stoj, daj prednosť v jazde!.“ Uviedla krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Podľa jej slov na mieste dopravnej nehody záchranári oživovali 39-ročnú spolujazdkyňu z Peugeotu. Tá na následky utŕžených zranení, žiaľ, po prevoze do nemocnice zomrela. „Vodič Peugeotu skončil so zraneniami v opatere lekárov. Na zistenie prípadnej prítomnosti alkoholu mu bola odobratá krv. Na vozidlách vznikla pri nehode škoda za asi 2500 eur,“ dodala.

Polícia vyšetruje okolnosti ako aj mieru zavinenia tejto tragédie. „V prípade už vedieme trestné stíhanie vo veci pre trestný čin usmrtenia,“ povedala na záver Čuháková.

Tragédia na križovatke pred Moravcami, vyhasol jeden ľudský život
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM