Veronika Kalinová Rôzne

FOTO: Rušná udalosť v priemyselnom parku. V Moravciach sa zrútila časť administratívnej prístavby!

Tak ako v každom meste, aj v našom sa nájdu chátrajúce budovy, ktorých zrútenie je len otázkou času. V priemyselnom parku v Zlatých Moravciach došlo k samovoľnému zrúteniu časti stavby.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Rušná udalosť v priemyselnom parku. V Moravciach sa zrútila časť administratívnej prístavby!
Zdroj: Dnes24.sk

Včera v predpoludňajších hodinách došlo k zrúteniu časti jednej z budov v priemyselnom parku. Na túto skutočnosť upozornil jeden z našich čitateľov, vedenie mesta túto informáciu potvrdilo.

„V utorok 25. februára prišlo k samovoľnému zrúteniu časti administratívnej prístavby k budove priemyselnej haly bývalého Calexu. Po zistení tejto skutočnosti bola okamžite uzatvorená časť okolia prístavby, ako aj prístupové komunikácie,“ informovala Mária Vozárová, hovorkyňa Mestského úradu v Zlatých Moravciach.

Vlastníkovi nehnuteľnosti bolo nariadené vykonať nevyhnutné opatrenia na zabezpečenie okolia a vykonanie statického prieskumu, dodala ďalej hovorkyňa. „Ďalší postup závisí od výsledkov statického prieskumu,“ povedala na záver Vozárová.

Foto: Juraj Minárik

Zrútenie časti budovy v priemyselnom parku
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM