Kultúra

FOTO: Donský kozácky chór v Zlatých Moravciach, takto sa u nás slávilo MDŽ...

V stredu bolo v Zlatých Moravciach veselo. V rámci osláv Medzinárodného dňa žien do nášho mesta zavítali sólisti Donského kozáckeho chóru. Pozrite si zábery z ich vystúpenia.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Donský kozácky chór v Zlatých Moravciach, takto sa u nás slávilo MDŽ...
16
Galéria

Koncert pri príležitosti sviatku Medzinárodného dňa žien sa v Zlatých Moravciach uskutočnil v stredu v divadelnej sále Mestského strediska kultúry a športu (MSKŠ). Podujatie zorganizovalo mesto spoločne s MSKŠ.

Zlatomoravčanom, a najmä všetkým prítomným ženám, sa predstavili sólisti Donského kozáckeho chóru z ruského mesta Rostov na Done, ktorí v takmer dvojhodinovom vystúpení zaspievali známe ruské, kozácke a dokonca i niekoľko slovenských piesní. Hosťom programu bol zmiešaný spevácky zbor Carmina Vocum.

Podujatia sa zúčastnil primátor Dušan Husár i poslanec Národnej rady Slovenskej republiky Marián Kéry. Obaja ženám popriali k ich sviatku všetko dobré. Na záver koncertu bola každá prítomná žena obdarovaná kvetom. Ak ste zvedaví, ako to na koncerte vyzeralo, pozrite si zábery z vystúpenia ruských umelcov v našej priloženej fotogalérii.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM